Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić______________
jezeli za pierwszym razem ci sie nie powiedzie, to skoki spadochronowe nie sa dla ciebie ...tak ja ok krympiel tylko popękał =żartowniś
Co kurwa?
Niestety, moda na patoli, debili, idiotów, kretynów, wszelkiej maści pojebów jest od kilku lat lansowana w internecie. Patoinfluencerzy, Marty Linkiewicz, fame MMA, pranki, sranki, pedały w rurkach, "rap" i to całe audiotunowe gówno lansowane przez Popka, Tedego właśnie dla takich kretynów jest adresowane. Pacanów, którzy poprawnie nawet jednego zdania nie potrafią sklecić. Nawet wtedy, kiedy autokorekta podświetla, że coś w zdaniu jest pewnie nie tak. Kiedyś pisało się bez diakrytyków i znaków interpunkcyjnych, teraz kretyni piszą bełkot, którego po przeczytaniu 8x nie jestem w stanie zrozumieć. Dzisiejszy świat to lenistwo, debilizm, idiotyzm, narcyzm, gloryfikowanie patologii i bycie z niej dumnym, cofanie się intelektualnie do XV wieku. Pokaż dupę. napisz zdanie z milionem błędów i wulgaryzmów i wyciągnij wydziaraną łapę po 500+ i inne benefity dla patologicznego elektoratu pisuarów, by mieć na pół litra wódy i papierochy za hajs na brajanka i dżesikę.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNiestety, moda na patoli, debili, idiotów, kretynów, wszelkiej maści pojebów jest od kilku lat lansowana w internecie. Patoinfluencerzy, Marty Linkiewicz, fame MMA, pranki, sranki, pedały w rurkach, "rap" i to całe audiotunowe gówno lansowane przez Popka, Tedego właśnie dla takich kretynów jest adresowane. Pacanów, którzy poprawnie nawet jednego zdania nie potrafią sklecić. Nawet wtedy, kiedy autokorekta podświetla, że coś w zdaniu jest pewnie nie tak. Kiedyś pisało się bez diakrytyków i znaków interpunkcyjnych, teraz kretyni piszą bełkot, którego po przeczytaniu 8x nie jestem w stanie zrozumieć. Dzisiejszy świat to lenistwo, debilizm, idiotyzm, narcyzm, gloryfikowanie patologii i bycie z niej dumnym, cofanie się intelektualnie do XV wieku. Pokaż dupę. napisz zdanie z milionem błędów i wulgaryzmów i wyciągnij wydziaraną łapę po 500+ i inne benefity dla patologicznego elektoratu pisuarów, by mieć na pół litra wódy i papierochy za hajs na brajanka i dżesikę.
To nie moda tylko spierdolenie umysłowe.
Zajebiste, już nie mogę się doczekać kiedy dzieci wrócą ze szkoły!
I jak było?
połówki skorupki orzecha włoskiego podkłada sie pod 4 nogi krzesła przygotowanego dla teściowej...
Niestety, moda na patoli, debili, idiotów, kretynów, wszelkiej maści pojebów jest od kilku lat lansowana w internecie. Patoinfluencerzy, Marty Linkiewicz, fame MMA, pranki, sranki, pedały w rurkach, "rap" i to całe audiotunowe gówno lansowane przez Popka, Tedego właśnie dla takich kretynów jest adresowane. Pacanów, którzy poprawnie nawet jednego zdania nie potrafią sklecić. Nawet wtedy, kiedy autokorekta podświetla, że coś w zdaniu jest pewnie nie tak. Kiedyś pisało się bez diakrytyków i znaków interpunkcyjnych, teraz kretyni piszą bełkot, którego po przeczytaniu 8x nie jestem w stanie zrozumieć. Dzisiejszy świat to lenistwo, debilizm, idiotyzm, narcyzm, gloryfikowanie patologii i bycie z niej dumnym, cofanie się intelektualnie do XV wieku. Pokaż dupę. napisz zdanie z milionem błędów i wulgaryzmów i wyciągnij wydziaraną łapę po 500+ i inne benefity dla patologicznego elektoratu pisuarów, by mieć na pół litra wódy i papierochy za hajs na brajanka i dżesikę.
BOOMER DETECTED!!!