Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Fajne bryki. W jakiej to części USA idioci się dorabiają takich samochodów?
W USA takie samochody nie sa warte więcej niż roczny passat.
W USA takie samochody nie sa warte więcej niż roczny passat.
Czyli nadal około 100k pln za sztuke, wydatek na jaki nie stać 95% społeczeństwa w Polsce.
Czyli nadal około 100k pln za sztuke, wydatek na jaki nie stać 95% społeczeństwa w Polsce.
Racja ale USA to nie Polska gdzie wszystko jest w chuj drogie. Podstawowa wersja takiego forda F jak na filmie to koszt około 30 tys dolarów przy srednich zarobkach 5 tys dolarów brutto miesiecznie w USA.
Fajne bryki. W jakiej to części USA idioci się dorabiają takich samochodów?
Pickupy i Dodge to tam kosztują tyle co nic. Dlatego pod przeciętną chałupą stoi po 5 takich.
I tak lepiej niż mój stary..w 1976 zgubił mnie w Bałtyku( jakiś bardziej ogarnięty typ złapał mnie za stopę wyciągnął z morza...ee chyba pan coś zgubił)jak była zima stulecia 1978 jechałem na sankach..zgubił mnie w zaspie..w tym samym roku podał mi tak piłkę że dostałem w łeb zajebałem o beton i wylądowałem na pogotowiu.. mógł leń jebany iść po gumę bo ja tak średnio z życia na tej planecie się cieszę...przynajmniej jeden matoł z tej rodziny by se pożył jak człowiek.
Tyle razy i jeszcze nie zrozumiałeś aluzji od starego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów