18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
mygyry 2021-03-19, 20:18 2
Dziwne, że nie sprawdził czy mu lakieru nie zarysowała
Zgłoś
RYHOO 2021-03-19, 20:21 1
biedny dzieciok po takim jebnieciu jak dorosnie to pewnie bedzie feministką albo innym zjebem
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-03-19, 22:21
Fajne bryki. W jakiej to części USA idioci się dorabiają takich samochodów?
Zgłoś
maddog77 2021-03-19, 23:15 7
I tak lepiej niż mój stary..w 1976 zgubił mnie w Bałtyku( jakiś bardziej ogarnięty typ złapał mnie za stopę wyciągnął z morza...ee chyba pan coś zgubił)jak była zima stulecia 1978 jechałem na sankach..zgubił mnie w zaspie..w tym samym roku podał mi tak piłkę że dostałem w łeb zajebałem o beton i wylądowałem na pogotowiu.. mógł leń jebany iść po gumę bo ja tak średnio z życia na tej planecie się cieszę...przynajmniej jeden matoł z tej rodziny by se pożył jak człowiek.
Zgłoś
KrulDaSilva 2021-03-19, 23:28 10
NiemiecWaszPan napisał/a:

W USA takie samochody nie sa warte więcej niż roczny passat.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2021-03-19, 23:51
KrulDaSilva napisał/a:

W USA takie samochody nie sa warte więcej niż roczny passat.

Czyli nadal około 100k pln za sztuke, wydatek na jaki nie stać 95% społeczeństwa w Polsce.
Zgłoś
KrulDaSilva 2021-03-19, 23:54
hfbnmiuytp napisał/a:

Czyli nadal około 100k pln za sztuke, wydatek na jaki nie stać 95% społeczeństwa w Polsce.

Racja ale USA to nie Polska gdzie wszystko jest w chuj drogie. Podstawowa wersja takiego forda F jak na filmie to koszt około 30 tys dolarów przy srednich zarobkach 5 tys dolarów brutto miesiecznie w USA.
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-03-20, 0:19
NiemiecWaszPan napisał/a:

Pickupy i Dodge to tam kosztują tyle co nic. Dlatego pod przeciętną chałupą stoi po 5 takich.
Zgłoś
Tuco 2021-03-20, 0:48
Aaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!! Jebłem.
Zgłoś
bercisko 2021-03-20, 1:58 6
maddog77 napisał/a:

I tak lepiej niż mój stary..w 1976 zgubił mnie w Bałtyku( jakiś bardziej ogarnięty typ złapał mnie za stopę wyciągnął z morza...ee chyba pan coś zgubił)jak była zima stulecia 1978 jechałem na sankach..zgubił mnie w zaspie..w tym samym roku podał mi tak piłkę że dostałem w łeb zajebałem o beton i wylądowałem na pogotowiu.. mógł leń jebany iść po gumę bo ja tak średnio z życia na tej planecie się cieszę...przynajmniej jeden matoł z tej rodziny by se pożył jak człowiek.

Tyle razy i jeszcze nie zrozumiałeś aluzji od starego?
Zgłoś
Kamil3l 2021-03-20, 13:09
Jezusieńku drogi, aż mnie trzęsie po tym materiale. Chłopaków też, bo wypierają szok i ból, dyskutując o samochodach.
Zgłoś
T3RMINATOR 2021-03-20, 15:04 1
Z takim ojcem to nie wiadomo czy dziewczynka dożyje dorosłości.
Zgłoś
Sraj1 2021-03-20, 16:37
Mężczyna nigdy nie był od niańczenia gówniaków w takim wieku. Matka natura nas do czego innego stworzyła. Mężczyzna wchodzi później, ma wychować, zaszczepić pasje życiowe itd. Chociaż to dziewczynka, więc pewnie i tak wyrośnie na oglądaczkę seriali.
Zgłoś
ckkl0x 2021-03-20, 22:36
KrulDaSilva napisał/a:

Racja ale USA to nie Polska gdzie wszystko jest w chuj drogie. Podstawowa wersja takiego forda F jak na filmie to koszt około 30 tys dolarów przy srednich zarobkach 5 tys dolarów brutto miesiecznie w USA.

akurat to GMC Sierra
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem