📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Widać ze jak im w 2015 znieśli prawo jednego dziecka to się we łbach popierdolilo. Sporo takich filmików z Chin ostatnio, a dzieci na oko 2-4 latka.
Tak na pierwszy rzut oka to zachowanie niewiele różni się od murzyńskiego skakania po głowie leżącego.
powiedzieli że na tego zasiłku nie ma, to po co on nam ?
ciekawi mnie ten mrygający złowrogo znaczek w lewym dolnym rogu, wie ktoś co to ?
ciekawi mnie ten mrygający złowrogo znaczek w lewym dolnym rogu, wie ktoś co to ?
Oglądam i nagle zza mnie:
- "ten co, kurwa"
I teraz pytanie. Skoro go kopnął w głowę to to był high-kick czy low-kick?
- "ten co, kurwa"
I teraz pytanie. Skoro go kopnął w głowę to to był high-kick czy low-kick?
Presty napisał/a:
Moge zajebać ojca z filmu?
Pozwalamy, pod warunkiem odpowiedniego udokumentowania tego...
Przynajmniej z takim zdroworozsądkowym podejściem ich ZUS sie nie wypierdoli bo te małe chujki będą grzecznie zapierdalać na tatusiów i mamusie??
Może chłop wyszedł z założenia, że skoro dał życie a gnojek już go nie słucha - to odbierze mu to życie i zrobi lepszego potomka.. ?
Przynajmniej z takim zdroworozsądkowym podejściem ich ZUS sie nie wypierdoli bo te małe chujki będą grzecznie zapierdalać na tatusiów i mamusie??
I niech mi ktoś powie, że to nie są kurwa zwierzęta...
...powiedziałbym że gorsi niż żydzi, ale była by to nie prawda
...powiedziałbym że gorsi niż żydzi, ale była by to nie prawda
Dobre wychowanie. Po katolicku. Gówniarz powinien od małego czuć ciężar ojcostwa.
Przesłanie polskiego narodu do przyjaciół Azjatów: dzieci bić tak by śladów nie było widać
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Przesłanie polskiego narodu do przyjaciół Azjatów: dzieci bić tak by śladów nie było widać
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów