18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Tato, kup mi komputer
dmnkzl • 2015-04-16, 15:35
Krótka scena z Pitbulla.

Moim zdaniem najlepszy polski serial.

ukryta treść
Jak się nie podoba to wytłumaczyć, chujowe znaczy co? Brzydkie kurwa, czy tanie?

Z kopyta kulig... POPIERDALAAAA!
Zgłoś
Blurey 2015-04-16, 18:15
To chyba ferdek z młodm cycem, widać na co wyrósł.
Zgłoś
Swka 2015-04-16, 19:48
W sumie, to troche to smutne.
Zgłoś
hideharu 2015-04-16, 20:33 14
Biedy nie ma. To znaczy jest. Dla uczciwych co ciężko pracują. Pitbull to serial do bólu prawdziwy. Nachodzi refleksja po obejrzeniu serialu i filmu ,,Drogówka" Ci uczciwi zawsze w dupe dostają, a sprzedajne kurwy żyją jak lordy. Gebels nigdy nie splamił się łapówkarstwem ( sytuacja kiedy wziął tą kasę się nie liczy) ma problemy rodzinne ( była żona żyć mu nie daje coś jak Dzielny Tata) i był swój chłop, miał sumienie. Teraz liczy się żeby człowieka wydoić, zwłaszcza służba zdrowia. Na chuj oni składają te przysięgi Hipokratesa? Od kasy którą zarabiają prywatnie im się w głowach popierdoliło. A jeśli jest nawet lekarz z powołania to go zgnoją, albo zaczyna pić jak mu pacjent umrze na stole, jak jest chirurgiem czy coś. Głupie zdjęcie szwów w pewnej przychodni 100 zł. Dobrze że mam znajomą która jest pielegniarką to miałem za darmo. Mam nadzieję że Korwin albo Kukiz się wybiją i ukrócą te przywileje. Demokracja? Dobre sobie. Pierdolony system stanowy.
Zgłoś
sQeh 2015-04-16, 20:37
Jest jeszcze jeden podobny serial : Służby Specjalne
Zgłoś
flassh 2015-04-16, 21:11
Służby Specjalne ?
Akurat też wyreżyserowany przez mistrza kunsztu, Patryka Vege...
Zgłoś
mrcalson1 2015-04-16, 21:15
Za Pittulla zawsze piwko....DUZE PIWKO!
Zgłoś
trzeci41 2015-04-16, 22:03
ma ktoś linka do pełnego serialu
Zgłoś
L................5 2015-04-16, 22:07
dajta link do drogówki , tylko bez rejestracji
Zgłoś
revelsat 2015-04-17, 0:18
Moim zdaniem najlepszy polski serial.

Klanu chyba synu nie oglądałeś
Zgłoś
Xytanox 2015-04-17, 0:59
grudawwk napisał/a:

pitbull i glina to były seriale, teraz same gówna są

Zgadzam się! Pitbull, Glina, a aktualnie Służby Specjalne (film + serial). No poprostu gdyby takie filmy/seriale ciągle były robione to bym chyba siedział non stop i oglądał
Zgłoś
roma21 2015-04-17, 10:10
Xytanox Obecnie leci krew z krwi też dobre
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów