Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tematy typu "Dziecko potracone na przejściu do pieszych" czy "skok przez płot" to pasuje do sadola ale co To qrw@ ma być... niedługo pojawia się tematy typu "poczytaj mi mamo" "akcja pajacyk" itd... w miarę jak sadol się rozwiną jasne ze pojawiło się pewne grono które nie ma pojęcia o co na tej stronie chodzi..
To jest najzwyczajniej artykuł NIE NA TEMAT nie wchodzę na ten serwis po to by oglądać takie coś a autor posta niech se go wsadzi głęboko... wiem wiem "nie pasuje nie oglądaj" ale ludzie zauważcie ze tak jest podpisany co drugi trzeci temat... przeskakiwanie tematów tez jest uciążliwe a poza tym ... Tagi : "tato :: obserwuję :: syn :: dziecko" TO ROZJE#$%JE MI NERKI powinno się zbanować wiarę za posty o takich tagach!!! Zwracam uwagę wszystkim!! bo widzę ze z dobrej strony robi się SYF.
PS. panie moderatorze zamiast usuwać posta pomyśl nad nim!!!!!!
Przeważnie jak widzę takich narzekaczy to z ciekawości oglądam ich profil i w większości są to ludzie, którzy nigdy nie założyli tematu albo 9 na 10 z nich są w sucharach. Ty wpasowałeś się w ten schemat, więc powiedz mi jaki masz wkład w ten serwis aby był bardziej sadystyczny? Co zrobiłeś żeby teraz się użalać?
Zawsze możesz włączyć sobie harda, który z tego co wiem trzyma ten sam poziom.
@kufel
Nie, nie uważam się za mega sadola. I nie bardzo rozumiem co ma wspólnego sadysta(skrót "sadol", którego użyłeś) z wychowaniem trójki dzieci na względnie normalnych ludzi.
Po prostu- nie lubię dzieci, i nie ma się to raczej nijak do wartości, których mnie nauczył ojciec(w tym chorym kraju wychował czwórkę).
Swoją drogą jak fapujesz w gumce to chyba jest to jeszcze większy grzech niż lód w gumce
Właśnie widać jak wychował. hmmm, albo nie ?
Do mnie bardziej przemawia przesłanie kawałka "Cats in the cradle" kapeli Ugly kid Joe.
Jeśli potrafisz wyrobić sobie zdanie na temat mojego wychowania na podstawie tego, że nie przepadam za małymi dzieciakami, to gratuluję. Powinieneś zrobić karierę jako jakieś mendium albo coś takiego...
Wartości jak wartości- każdy ma inne i nie każdy musi kochać "te małe słodkie bobaski, które tak słodziutko przebierają nóżkami".
Jak powiedziałem- pewnie mi się odmieni jak sam zostanę ojcem i nie mam nic do ojców, których jest tu wielu na pewno(no może nie tak wielu, ale paru się znajdzie).
Jak to ktoś wspomniał wcześniej- ten portal z założenia nie jest do wzruszania...
Film jest dobry, tu sie ostatnio pojawia dosyc sporo tematow o dzieciakach, a to chyba znaczy, ze pokolenie internautow wchodzi w doroslosc. Film swietny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów