Jak coś sie nie podoba
"Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli" - Tyle na temat HardaTematy typu "Dziecko potracone na przejściu do pieszych" czy "skok przez płot" to pasuje do sadola ale co To qrw@ ma być... niedługo pojawia się tematy typu "poczytaj mi mamo" "akcja pajacyk" itd... w miarę jak sadol się rozwiną jasne ze pojawiło się pewne grono które nie ma pojęcia o co na tej stronie chodzi..
To jest najzwyczajniej artykuł NIE NA TEMAT nie wchodzę na ten serwis po to by oglądać takie coś a autor posta niech se go wsadzi głęboko... wiem wiem "nie pasuje nie oglądaj" ale ludzie zauważcie ze tak jest podpisany co drugi trzeci temat... przeskakiwanie tematów tez jest uciążliwe a poza tym ... Tagi : "tato :: obserwuję :: syn :: dziecko" TO ROZJE#$%JE MI NERKI powinno się zbanować wiarę za posty o takich tagach!!! Zwracam uwagę wszystkim!! bo widzę ze z dobrej strony robi się SYF.
PS. panie moderatorze zamiast usuwać posta pomyśl nad nim!!!!!!
@kufel
Nie, nie uważam się za mega sadola. I nie bardzo rozumiem co ma wspólnego sadysta(skrót "sadol", którego użyłeś) z wychowaniem trójki dzieci na względnie normalnych ludzi.
Po prostu- nie lubię dzieci, i nie ma się to raczej nijak do wartości, których mnie nauczył ojciec(w tym chorym kraju wychował czwórkę).
Swoją drogą jak fapujesz w gumce to chyba jest to jeszcze większy grzech niż lód w gumce