18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tato, obserwuję Cię
Zeton • 2012-08-19, 1:27
Co by tu dużo pisać, jest to apel dziecka skierowany do rodziców.

Jak coś sie nie podoba

"Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli" - Tyle na temat Harda
Zgłoś
marcinek6000 2012-08-19, 13:48 1
hmm...znam kogoś kogo ojciec jest alkoholikiem, egoistą i znęca sie psychicznie nad rodziną, a jego syn widząc co ojciec robi uczył się na błędach i jest najporządniejszym kolesiem jakiego znam, dobry, pomocny i nie ma żadnych nałogów i jest abstynentem, bo jakby sie miał napić to widzi siebie takim jakim jest jego ojciec. To pisałem tylko zeby przekazać, że "jaki ojciec taki syn" nie zawsze sie zgadza
Zgłoś
S................T 2012-08-19, 14:29 2
k181c napisał/a:

Tematy typu "Dziecko potracone na przejściu do pieszych" czy "skok przez płot" to pasuje do sadola ale co To qrw@ ma być... niedługo pojawia się tematy typu "poczytaj mi mamo" "akcja pajacyk" itd... w miarę jak sadol się rozwiną jasne ze pojawiło się pewne grono które nie ma pojęcia o co na tej stronie chodzi..

To jest najzwyczajniej artykuł NIE NA TEMAT nie wchodzę na ten serwis po to by oglądać takie coś a autor posta niech se go wsadzi głęboko... wiem wiem "nie pasuje nie oglądaj" ale ludzie zauważcie ze tak jest podpisany co drugi trzeci temat... przeskakiwanie tematów tez jest uciążliwe a poza tym ... Tagi : "tato :: obserwuję :: syn :: dziecko" TO ROZJE#$%JE MI NERKI powinno się zbanować wiarę za posty o takich tagach!!! Zwracam uwagę wszystkim!! bo widzę ze z dobrej strony robi się SYF.

PS. panie moderatorze zamiast usuwać posta pomyśl nad nim!!!!!!

Przeważnie jak widzę takich narzekaczy to z ciekawości oglądam ich profil i w większości są to ludzie, którzy nigdy nie założyli tematu albo 9 na 10 z nich są w sucharach. Ty wpasowałeś się w ten schemat, więc powiedz mi jaki masz wkład w ten serwis aby był bardziej sadystyczny? Co zrobiłeś żeby teraz się użalać?
Zawsze możesz włączyć sobie harda, który z tego co wiem trzyma ten sam poziom.
Zgłoś
m................i 2012-08-19, 15:05
Lok91 napisał/a:

@kufel

Nie, nie uważam się za mega sadola. I nie bardzo rozumiem co ma wspólnego sadysta(skrót "sadol", którego użyłeś) z wychowaniem trójki dzieci na względnie normalnych ludzi.
Po prostu- nie lubię dzieci, i nie ma się to raczej nijak do wartości, których mnie nauczył ojciec(w tym chorym kraju wychował czwórkę).

Swoją drogą jak fapujesz w gumce to chyba jest to jeszcze większy grzech niż lód w gumce

Właśnie widać jak wychował. hmmm, albo nie ?
Zgłoś
Loaloa 2012-08-19, 15:22
Gnojek miał taką dykcję, że byłem pewien, że to jakaś "reklama" społeczna autyzmu, albo innej dysfunkcji. W amerykańskich filmach dla amerykańskiego odbiorcy kłopoty z kasą zawsze pokazywane są w jeden do wyrzygania oklepany sposób - typ ze światkami i kalkulatorem w łapie.

Do mnie bardziej przemawia przesłanie kawałka "Cats in the cradle" kapeli Ugly kid Joe.
Zgłoś
M................h 2012-08-19, 15:42 2
No respect - nie sądziłem, że kiedykolwiek ktoś na sadolu wyciśnie ze mnie łzy wzruszenia. Tęsknię za moim synem, nie widziałem go już kilka lat. Spędzaliśmy ze sobą każdą chwilę... Kto nie zrozumie tego filmiku albo zacznie hejtować według mnie jest tępym pedałem albo zjebanym gimbolem. Moje zdanie jest takie: filmik jest bardzo mocny.
Zgłoś
hyp3 2012-08-19, 16:26
kurwa wzruszyłem się jednym słowem zajebiste

życie grozi śmiercią
Zgłoś
Loki91 2012-08-19, 16:43 1
Michji

Jeśli potrafisz wyrobić sobie zdanie na temat mojego wychowania na podstawie tego, że nie przepadam za małymi dzieciakami, to gratuluję. Powinieneś zrobić karierę jako jakieś mendium albo coś takiego...
Wartości jak wartości- każdy ma inne i nie każdy musi kochać "te małe słodkie bobaski, które tak słodziutko przebierają nóżkami".

Jak powiedziałem- pewnie mi się odmieni jak sam zostanę ojcem i nie mam nic do ojców, których jest tu wielu na pewno(no może nie tak wielu, ale paru się znajdzie).

Jak to ktoś wspomniał wcześniej- ten portal z założenia nie jest do wzruszania...
Zgłoś
blendziooh 2012-08-19, 18:04
To jest tak sadystyczne, że chuj.
Zgłoś
Farkraj 2012-08-19, 20:15
Tak samo jak Lok91 dzieciaków nie znoszę. Co innego podejście do własnego dziecka a cudzych bachorów, pogódźcie się z tym sadole, gówno mnie obchodzą wasze "słodkie" dzieciaki. Każdy ma inne wartości, przedłużenie gatunku stoi u mnie bardzo nisko i ze świadomością tego będę unikał posiadania dziecka żeby mu życia nie zjebać, a jeżeli już się trafi będę przynajmniej się starał wychować i dać to co ojciec dziecku dać powinien. To że ktoś ma inne wartości i podejście do życia niż wy nie znaczy że trzeba go zwyzywać od gimbusów i zhejtować.
Zgłoś
Phallucifer 2012-08-19, 20:34
Chlopcy, ale wy dorosniecie to wam sie to zmieni.
Film jest dobry, tu sie ostatnio pojawia dosyc sporo tematow o dzieciakach, a to chyba znaczy, ze pokolenie internautow wchodzi w doroslosc. Film swietny.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Farkraj 2012-08-19, 21:16
Widzę że społeczeństwo dalej nie "wyrosło" z tego "argumentu" w stylu "dorośniecie, zmieni sie", "dorośniecie, zobaczycie". Litości.. pewnie gdybym w wieku 30 lat powiedział ci to samo to byś napisał "widocznie nigdy nie dojrzałeś".
Zgłoś
fhMichaelo 2012-08-19, 23:07
Dobry filmik. W dzisiejszych czasach rodzice mają kompletnie wyjebane na dzieci. Wolna amerykanka, niech robi co chce i jak chce... gdy porównuje sobie moje dzieciństwo z tym co teraz widzę to łapie się za głowę, braki w wychowaniu i kulturze. Kiedyś dzieciak 12-14 lat palący i pijący to była RZADKOŚĆ. Dziś to norma, ba widuje się młodszych szukających kiepów na przystankach...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów