18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tato, obserwuję Cię
Zeton • 2012-08-19, 1:27
Co by tu dużo pisać, jest to apel dziecka skierowany do rodziców.

Jak coś sie nie podoba

"Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli" - Tyle na temat Harda
Zgłoś
Breakdrowser 2012-08-19, 1:30
@Zeton, nawet dobrze idzie Ci j.angielski jak na tak niezaawansowany wiek
Zgłoś
Zeton 2012-08-19, 1:39
@Breakdrowser Jakby to powiedzieć... Jestem Patriotą dzielnie opieram się germanizacji , rusyfikacji , angielszczyźnianiu (nie wiem jakby to inaczej napisać), Po prostu jestem dupa z języków i tyle. A tłumaczenie nie jest moje XD

Zgłoś
Loki91 2012-08-19, 1:59
Ahh, jakie to kurwa słodkie...

Pewnie jak kiedyś mi pęknie guma i zostanę ojcem to zmienię podejście. Ale póki co bachorów nie lubię. Zwłaszcza tych małych. Trochę większych od płodów.
Zgłoś
Zeton 2012-08-19, 2:10 1
@Lok91 Oby twój syn miał takie samo podejście względem ciebie XD

Zgłoś
kufel01 2012-08-19, 8:28 36
Ha Ha te próby bycia sadolem Lok są tak szczere jak intencje Tuska! Prawdziwy sadol to Ojciec trójki dzieci, który w tym chorym kraju dał rade wychować je na ludzi z wpojonymi wartościami i szacunkiem do innych! Czyli jak widać nie tyczy się to ciebie! A te porównania"bachor" czy "płód" delikatnie świadczą o tym jakie ty masz wpojone wartości! A guma od fapowanie cie nie powinna pęknąc!
Zgłoś
Jaczy 2012-08-19, 10:54 12
Cytat:

Jak coś sie nie podoba

Wszystko sie podoba Zapewne mało kto z was miał w dzieciństwie -pokazany u góry- ideał ojca ;] Ówczesna sielanka w domu przedstawia sie jako zamiłowanie do alkoholu i krętactwem na kazdym kroku.. Ahh, gdyby czołówka polskich stacji telewizyjnych miała możliwość pokazania takich filmików zamiast dennych spotów reklamowych, to życie niejednego dzieciaka mogloby sie odwrocic .. Wielkie piwo za filmik!
Zgłoś
rs_t 2012-08-19, 10:55 7
A mi aż łezka poleciała. Nie jestem jeszcze ojcem, ale zawsze chciałem być lepszym niż był mój.
Zgłoś
thewhitestar 2012-08-19, 11:06 19
Ojej, jakie to słodkie
Zgłoś
NWC 2012-08-19, 11:20 1
Nie podoba mi sie to pierdolamento, wiec ide w chuj

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
a................0 2012-08-19, 11:34 3
Alternatywny przekaz tego filmiku to "będziesz taki jak twój ojciec", prawda? Zjebałeś mi dzień.
Zgłoś
jahptb 2012-08-19, 11:55
Gdyby każdy gimbus był taki jak on. Świat byłby lepszy
Zgłoś
Lisuuu 2012-08-19, 12:15
i chuj
Zgłoś
Loki91 2012-08-19, 12:16
@kufel

Nie, nie uważam się za mega sadola. I nie bardzo rozumiem co ma wspólnego sadysta(skrót "sadol", którego użyłeś) z wychowaniem trójki dzieci na względnie normalnych ludzi.
Po prostu- nie lubię dzieci, i nie ma się to raczej nijak do wartości, których mnie nauczył ojciec(w tym chorym kraju wychował czwórkę).

Swoją drogą jak fapujesz w gumce to chyba jest to jeszcze większy grzech niż lód w gumce
Zgłoś
k................c 2012-08-19, 13:01 1
Tematy typu "Dziecko potracone na przejściu do pieszych" czy "skok przez płot" to pasuje do sadola ale co To qrw@ ma być... niedługo pojawia się tematy typu "poczytaj mi mamo" "akcja pajacyk" itd... w miarę jak sadol się rozwiną jasne ze pojawiło się pewne grono które nie ma pojęcia o co na tej stronie chodzi..

To jest najzwyczajniej artykuł NIE NA TEMAT nie wchodzę na ten serwis po to by oglądać takie coś a autor posta niech se go wsadzi głęboko... wiem wiem "nie pasuje nie oglądaj" ale ludzie zauważcie ze tak jest podpisany co drugi trzeci temat... przeskakiwanie tematów tez jest uciążliwe a poza tym ... Tagi : "tato :: obserwuję :: syn :: dziecko" TO ROZJE#$%JE MI NERKI powinno się zbanować wiarę za posty o takich tagach!!! Zwracam uwagę wszystkim!! bo widzę ze z dobrej strony robi się SYF.

PS. panie moderatorze zamiast usuwać posta pomyśl nad nim!!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów