📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
On musi tego syna naprawdę kochać jak pozwala mu jeść przy stole
[ Dodano 2024-11-10, 23:02 ]
A tu taki bonusik od serca
[ Dodano 2024-11-10, 23:02 ]
A tu taki bonusik od serca
Fobie to można mieć przed kurwa pająkami, ale nie przed pedalstwem
Bul_od_bytu napisał/a:
Fobie to można mieć przed kurwa pająkami, ale nie przed pedalstwem
Masz rację. Nie należy się tego bać, tylko zwalczać.
Geraldinio napisał/a:
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyjebane jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Ale ty pierdolisz...nawet jak na lewaka to jestes uposledzony.
Koles zrobil obserwacje spoleczna wokol niepokojacego trendu niewiescienia meskich jednostek ...co ma konsekwencje spoleczne, polityczne i militarne..... a ty przyglupie jebiesz te swoje pedalskie projekcje.
I nie mow ze cie kreca "fajne laski" , bo normalny facet nie czuje potrzeby przekonywania inncyh (i siebie) ze woda jest mokra.
Geraldinio napisał/a:
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyjebane jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Typowe dla lewara. Nie widzisz ludzi normalnych tylko zawsze będziesz wszystkich porównywał do skrajnych pojebów czy to z prawa czy z lewa. Pierdolniety jestes i tyle.
Nie wstydzimy się naszej tradycji.
CzerstWybut napisał/a:
Typowe dla lewara. Nie widzisz ludzi normalnych tylko zawsze będziesz wszystkich porównywał do skrajnych pojebów czy to z prawa czy z lewa. Pierdolniety jestes i tyle.
Nic nie zrozumiałeś z tego co pisałem. Wersja dla upośledzonych, w skrócie: Hitler zły. Stalin zły. Wszystko co po środku: chuj cię to obchodzi, czy ma fiuta i ciągnie innemu fiuta, czy ma cipę, dziary i wygoloną na łyso głowę pomalowaną farbkami w kolorową tęczę.
To właśnie są normalni ludzie, a jeśli ci to przeszkadza bo myślisz, że się zarazisz, to potrzebujesz solidnej pomocy lekarskiej.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów