📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Serwetkę. Z dupy pedałowi cieknie.
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyjebane jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Najlepsze, że tak teraz wyglądają chłopaki hetero.
jak hetero jak nawet stary do niego że pedał. Przy tym stole to chyba tylko ojciec nie był/nie będzie bolcowany
Geraldinio napisał/a:
Najlepsze, że jako dyżurny lewak sadola mam totalnie wyjebane jak wyglądają inni faceci, ja patrzę na fajne laski. No ale co kto lubi, nie oceniam. Wolisz twardego, napakowanego, wydziaranego karka, zamiast takiego gejowatego z kolczykiem, twój wybór.
Ziomuś, ale to ty dzwonisz xDDDD
To przekroczyło moją sadolową wytrzymałość - co takie chujstwo tu robi? To jest gorsze od zdjęcia Ochojskiej, a nawet więcej - to jest gorsze od Tuska witającego się z Scholzem!
alojz napisał/a:
To przekroczyło moją sadolową wytrzymałość - co takie chujstwo tu robi? To jest gorsze od zdjęcia Ochojskiej, a nawet więcej - to jest gorsze od Tuska witającego się z Scholzem!
Chciałeś zabłysnąć to weź pastę do butów
Lubie godzinami bawic sie pitolem. Cale szczescie ze nie cudzym.
Ja wolę cycki.
Widać, że tato "lubi" córeczkę
ja pierdole nie lubie gejow itd.......... ale to podpuszcznie dla piw jest juz mega dnoooooooo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów