📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No i to jest pozytywne ojcostwo ;D
Można by tez zrobić wersję dla dorosłych i zamiast papieru przynieść papier ścierny...
Można by tez zrobić wersję dla dorosłych i zamiast papieru przynieść papier ścierny...
Myślałem, że posypie pieprzem cayenne ten papier...
@up
Tak czy siak jest pozytywnie, ty to pewnie ze starym komentarze na sadistica wrzucasz
Tak czy siak jest pozytywnie, ty to pewnie ze starym komentarze na sadistica wrzucasz
garfil napisał/a:
@up
Garfil? Do lekcji, a nie na komputer! Czekaj no, niech matka się dowie!
Kurcze jak słodko :3
Gdyby kupił papier toaletowy w biedronce to akcja tego filmu trwała 0,5 sekundy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów