Ostatnich 50 sekund nie polecam osobom z lękiem wysokości ;p
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ostatnich 50 sekund nie polecam osobom z lękiem wysokości ;p
Dlaczego ? Przecież ich tam nie ma. To tylko filmik w zjebanej rozdzielczości, a nie kino 4D do chuja .
Byłem, byłem. Koniec października tamtego roku. Trafiło mi się coś w rodzaju obozu kondycyjnego. Rano piękna pogoda, a w południe na Koziej warunki zimowe. W życiu nie byłem tak skupiony na tym co robię jak tam.
Ja wychodzę z założenia, że bezpieczeństwa nigdy za wiele, dlatego na Orlą biorę lonże. Wolę się przepinać co parę metrów tam, gdzie ekspozycja wywołuje zawrót głowy, niż ryzykować poślizgnięcie i twarde lądowanie pareset metrów poniżej szlaku I na forach górskich zawsze jest tak, ze 50 % ma ból dupy, że to cipy się autoasekurują na szlakach typu Orla, a połowa to praktykuje. I to ta druga połowa z reguły jest bardziej doświadczona i mogą się pochwalić większą ilością fajnych przejść.
Mam nadzieję, że za miesiąc pochwalę się podobnym filmikiem.
Mam nadzieję, że za miesiąc pochwalę się podobnym filmikiem.
Janóż,
Daj spokój.. lepiej nosić jak prosić : ) Potem się trafiają takie okazy jak Janusz z rodziną w cichobiegach palestyńskich wybierający się w Tatry Wysokie.
Daj spokój.. lepiej nosić jak prosić : ) Potem się trafiają takie okazy jak Janusz z rodziną w cichobiegach palestyńskich wybierający się w Tatry Wysokie.
Zgadzam się z kolegami wyżej. Asekuracja jest bardzo ważna, warto brać na łańcuchy. Na orlej perci zagrożenie jest bardzo duże dlatego skupienie maksymalne bo autentycznie każdy krok może się skończyć zgonem. Zajebista zabawa dla odważnych i rozważnych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów