📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł zamiast for napisać four, bardziej by pasowało
aranżacja domu wskazuje na licencje na obieranie ziemniaków to co się dziwicie....
ps.
tak kurwa jestem mieszczuchem - wypierdalać
ps.
tak kurwa jestem mieszczuchem - wypierdalać
Ta chwila kiedy chwalisz się swoim super zajebistym tatuażem i ktoś ci mówi ,że jest w nim błąd ortograficzny. Bezcenne.
dis is gut tatu
woru115 napisał/a:
ja pierdole koleś ma karnisz nad drzwiami
To okno do drugiego pokoju ignorancie...
Hmm, czy ten tatuaż jest zrobiony w lustrzanym odbiciu? (wskazówka dla debili: BIKK na jego bluzie)
Tłumaczenie-Dzienki motko za moje życie.
Nie dziękujcie.
Nie dziękujcie.
CyganBezGruzu napisał/a:
Tłumaczenie-Dzienki motko za moje życie.
Nie dziękujcie.
Tego chyba nie trzeba tłumaczyć
Dawiq napisał/a:
Hmm, czy ten tatuaż jest zrobiony w lustrzanym odbiciu? (wskazówka dla debili: BIKK na jego bluzie)
Raczej ktoś, kto przerabiał fotkę był debilem i nie skumał, że to "lewa strona" zdjęcia i napis umieścił normalnie
Dla chcących zobaczyć oryginał... englishrussia.com/2013/01/24/craziness-part-xiii/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów