📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pierwszy to mi Gorillaz przypomniał heh
a tak poza tym, to w kwestii wiary lepiej się nie wypowiadać, bo można niepotrzebnie spięcia wzbudzić. Każdy ma to w co wierzy, czy to będą zwierzęta, czy słowo, po prostu nauka i nieznana prawda..
a tak poza tym, to w kwestii wiary lepiej się nie wypowiadać, bo można niepotrzebnie spięcia wzbudzić. Każdy ma to w co wierzy, czy to będą zwierzęta, czy słowo, po prostu nauka i nieznana prawda..
2xup
pierdolita
pierdolita
Kurwa ja rozumiem że ktoś nie wierzy. Ja zresztą tak samo. Ale to jeszcze nie powód żeby sie nadupiać z czyjejś wiary. No kurwa.
@up
To prawie tak jak nadupczać się z czyjejś urwanej ręki, co na sadolu jest niebywałe i, co gorsza, niedozwolone. ;o
To prawie tak jak nadupczać się z czyjejś urwanej ręki, co na sadolu jest niebywałe i, co gorsza, niedozwolone. ;o
Ja chcę takie dziary jak w przedostatnim. Każdą sumę zapłacę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów