📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz wyobrazcie sobie reakcje ludzi gdyby stary 90-letni dziad zlapal za cycki w publicznym miejscu 20-latke.... Ot, równouprawnienie...
Stara doświadczona z chuja wiatrak by zrobiła, a nie te młode niedojdy.
haha jeszcze by zaskoczyła i przebiła nie jedną młódka:P
zxd57 napisał/a:
Babuszka w tym wieku jeszcze chętna
Kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce. Natomiast mężczyzna zawsze chce, ale nie zawsze może.
Beny napisał/a:
Kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce. Natomiast mężczyzna zawsze chce, ale nie zawsze może.
Zapomniałeś napisać, że mężczyzna zawsze chce, ale te młode. Te stare to może i mogą, ale kto by je chociaż kijem ruszył?
Beny napisał/a:
Może i chce ale co z tego? Sex value po 50 u kobiet jest bliskie zeru. A biologicznie to mężczyzna jest w stanie zapłodnic niemal do końca życia a kobita ni chooya. Więc dziewczyny nie oszczędzajcie się bo wasz czas mija szybciej, dużo szybciej.
spike2222 napisał/a:
A teraz wyobrazcie sobie reakcje ludzi gdyby stary 90-letni dziad zlapal za cycki w publicznym miejscu 20-latke.... Ot, równouprawnienie...
Ta sytuacja ma miejsce w innym kraju, a są państwa gdzie kobiety nie mają równouprawnień i edukacji, a w Chinach jak się któraś przyzna to już w ogóle kpiny...
Babka se jaja robi i tyle, u nas Ksiądz Natanek nie popiera takich żartów
spike2222 napisał/a:
Był na hardzie wczoraj taki filmik, jak dziadek obmacywał najebany Ukrainkę i inna stara raszpla miała o to straszny ból dupy 🙃
Teraz ma za darmo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów