📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to był brat
Chałupa wykończona jak u Myrchów
dżonyłojlker napisał/a:
Cycunie by lepiej pokazała
O to to, 😅 żyją w takich warunkach że napewno jest ruchana przez tatusia i kolegów. A cycuszki bym podusił takie :p
U nich to normalne to jak u nas dać dziecku spróbować jak smakuje piwo. Oglądałem dość obszerny program o tamtejszych zwyczajach i można serio się zaskoczyć
Borek69 napisał/a:
O to to, 😅 żyją w takich warunkach że napewno jest ruchana przez tatusia i kolegów. A cycuszki bym podusił takie :p
Przykro to stwierdzić ale pewnie opierdalanie kolby po ćpaniu nie jest jej obce 😂
Jacek86s napisał/a:
Jestem ojcem dwójki szkrabów. Tak , wiem, ojciec pizda 😀 ale nie rozumiem jednego, jak można marnować towar, wogule niekorzystając z jego walorów
Dokładnie 😆😅 taki towar mniam
bimaczow napisał/a:
U nich to normalne to jak u nas dać dziecku spróbować jak smakuje piwo. Oglądałem dość obszerny program o tamtejszych zwyczajach i można serio się zaskoczyć
co ty kurwa pierdolisz?? Tak jest tylko w bogatych rodzinach. Na favelach ojciec by zajebał córkę, że mu towar podjada
Spierdoliłem Jej życie!!!
Dlatego mam jak mam, córka nie pali, nie ćpa, coś tam od czasu do czasu wypiję w małych ilościach.
Spierdoliłem Jej życie!!!
dżonyłojlker napisał/a:
Bez przesady, pedofilia to zainteresowanie małymi dziećmi, a tej już pączki kiełkują. Poza tym, jak na tamte realia...
Poczytajcie trochę koledzy sadole. Tam nie ma pedofili tam dzieci 15 lat mają dzieci. Przeciętna życia jest średnio 30 lat. Więc kiedy mają rodzic. Tam normalka jest gwałty kradzieże rozboje i życie się nie liczy. Dziś ty mnie ja jutro cię IE.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów