Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Czy tam jest kurwa głód taki, że kradną bo są głodni czy kradną dla zasady bo się da to i banany zajebią?
Szarańcza mi się kojarzy w zeszłym roku i jakieś powodzie. Było na sadolu.
Moralność stada. Jak stado uzna, że kradzież zła to zlinczuje, jak uzna inaczej to wszystko ok.
W sumie nie różnimy się bardzo od nich, u nas jest to samo, tylko stadem sterują media.
Jedynym ratunkiem jest Bóg, Honor i Ojczyzna. W takim porządku każdy bezwzględnie wie co jest dobre, a co złe. Każdy inny porządek musi doprowadzić do zezwierzęcenia.
Jedynym ratunkiem jest Bóg, Honor i Ojczyzna. W takim porządku każdy bezwzględnie wie co jest dobre, a co złe. Każdy inny porządek musi doprowadzić do zezwierzęcenia.
Niestety, historia pokazała, że w takim przypadku to lokalny ksiądz steruje stadem. Czyta sobie biblię z ambony i interpretuje na własne potrzeby. Kodeks prawny, sądownictwo i skuteczna policja - choć wciąż daleko od ideału to nie znam nic lepszego. Kiedyś stworzymy sobie wszechwiedzące i sprawiedliwe AI - chyba tylko wtedy zapanuje sprawiedliwość.
Ola gringoNiestety, historia pokazała, że w takim przypadku to lokalny ksiądz steruje stadem. Czyta sobie biblię z ambony i interpretuje na własne potrzeby. Kodeks prawny, sądownictwo i skuteczna policja - choć wciąż daleko od ideału to nie znam nic lepszego. Kiedyś stworzymy sobie wszechwiedzące i sprawiedliwe AI - chyba tylko wtedy zapanuje sprawiedliwość.
Lepiej odstaw to, co bierzesz po kryjomu
Dla dobra ludzkości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów