📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Normalny zdrowy odruch to jest troska o swoje dziecko a nie bicie najpierw kierowcy. To zrobilbym ale jako 2 ruch
Gorczek napisał/a:
Normalny zdrowy odruch to jest troska o swoje dziecko a nie bicie najpierw kierowcy. To zrobilbym ale jako 2 ruch
Córkę pewnie leje codziennie więc każdy potrzebuje czasem zmiany.
Oczy w dupie musieli mieć, skoro nie zauważyli samochodu.
dobra stało się, ale co to za zachowanie, ja bym skurwysyna rozjechał. ok, chuja bym zrobił, jedźcie mnie bez mydła teraz.
@kubadziuba jak masz prawko to potnij i wrzuć do ogniska na najbliższej popijawie. Podziękujesz mi potem.
Gdyby też mieli 500+ to najpierw sprawdziłby co z córką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów