Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzecz dzieje się pod Technikum na ulicy Krakowskiej
Można tylko współczuć. Gościu ma przejebane po całości. Jak trafi między ludzi i się dowiedzą, że podpierdolił "kolegę", który jaki by nie był ojcu to będzie miał opinię pizdy i będą robić z nim to samo co jego ojciec zrobił z tym "kolegą". Stary nie będzie żył wiecznie, nie obroni go jak gdzieś wyjedzie albo będzie pozostawiony samemu sobie w podobnej sytuacji. Nikt się w życiu nie pierdoli z takimi leszczami bo wiedzą, że są to chwiejne osobowości i teraz przyjaciel a później nóż w plecy. Rozumiem sytuację gdyby ofiara była znacznie młodsza albo była słabsza fizycznie ale tutaj widać wyraźnie, że typek jest podobnego wzrostu co jego oprawca, a to nie stawia go w sytuacji gdzie nie ma nic do powiedzenia. Jeżeli już się trafi w agresywne towarzystwo to lepiej zachować krzywdy niż się z nimi dzielić bo to tylko pogarsza sytuację. Społeczeństwo jest wyczulone na donosicieli bo ci wyrządzili wiele szkód i doprowadzili do śmierci wielu dobrych ludzi chociażby sięgając czasów komuny czy okupacji hitlerowskiej.
Najgorsze jest to, że filmik poszedł w świat i teraz to on będzie miał przejebane bo jak nie potrafił się odnaleźć na etapie dojrzewania to tym bardziej nie poradzi sobie jak będzie dorosły. Życie oddziela słabszych od silniejszych. Siłą nie jest podpierdalanie innych za jakieś "pierdoły", a postawienie się oprawcy - to bardzo punktuje, bo ofiara nabywa wtedy sporo szacunku i istnieje choć cień szansy na odwrócenie sytuacji bo jak dotychczasowy oprawca wykaże słabość to korzyść obróci się na stronę ofiary, która przy odpowiednim nastawieniu może zyskać nowych, prawdziwych przyjaciół.
Musisz żyć w strasznej patologii. Normalne relacje międzyludzkie tak nie wyglądają.
A z drugiej strony jeśli ktoś obija słabszego bo czuje się silny to stary dobrze zrobił a jeśli tu k9mentujacy uważaj ze można obijać słabszych to wysłać cwele adresy tu naprwnoacie słabszych w rodzinie też można ich doje... a co
Co ty pierdolisz za głupoty... współczuje twojemu dziecku jak by go jakas kurwa patologiczna
Ale to ON jest przedstawicielem patologii ekonomicznej (pewni jakiś zwykły robol) i intelektualnej. Nie wymagaj od niego za dużo.
chwiejne
Co człowiek to inaczej, mojego kumpla wziął sobie za cel pewien cwaniak i o wszystkich dowiedział się jego ojciec to sprawę wyjaśnił w sposób prosty i skuteczny zlał ojca cwaniaka i powiedział że wróci jak sytuacja się powtórzy. Prawilnie sztywniutko jp ZHP zus itp
wrzucic morde tego cwela do internetu niech starego pseudo prawilniaka do spodu dojada
proponuje po banowac ta cholote z gimnazjum. za duzo gowna na sadolu sie znalazlo. jestem tu o x lat i mnie to wkurwia i mam prawo to powiedziec ze te szczyle psuja caly portal.
wrzucic morde tego cwela do internetu niech starego pseudo prawilniaka do spodu dojada
Ty będziesz do spodu kogoś dojeżdżał - kolejny mocny w ryju.
W szkole syna od kolegi też mieli problem z jednym patusem, szkoła oczywiście umywała ręce a nauczyciele nie potrafili go na lekcji ogarnąć. Chłopaczek zarobił parę lep jak wracał z kolegami do domu. Tyle, że było pilnowane aby nikt nie nagrywał. Na to przysadził się starszy brat patusa z ojcem więc też wyzbierali ale już trochę mocniej. I nagle jak ręką odjął - cisza spokój i nieśmiałe dzień dobry jak mijasz go na ulicy.
Jak kiedyś podrośniecie i ktoś wam będzie dziecko próbował dojechać to sami zrobicie z tym porządek - chociaż wam to nie grozi sadolowi koniobijcy....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów