📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@imgstage ee tam nolve to dopiero jakby mu cycki rosły, teraz propa może jeszcze smiało
@będę go zjadł. masz 100% racje , też nie dopuszcze do tego żeby mój syn w przyszłości bawił sie przed kompem
co jak co ale wole mieć syna. On po pijaku co najwyżej rozjebie miasto a córka przyniesie 9 miesięczną niespodziankę.
Jak to mówi mój kolega: Jak masz syna pilnujesz domu, jak córkę - osiedla.
Trąbkarz napisał/a:
Jak to mówi mój kolega: Jak masz syna pilnujesz domu, jak córkę - osiedla.
Jak to mówią wszyscy inni: "Jak masz syna to pilnujesz jednego rozporka, jak masz córkę, wszystkich."
Gdy masz syna to pilnujesz wsi przed synem, gdy masz córkę to pilnujesz córkę przed wsią
bohdan_lazuka napisał/a:
@ jakjawasnienawidze jak dojdzie do wieku dojrzewania i uruchomią się jej jajniki to nie opanujesz suki...
sądząc po twoim wieku to pewnie masz już prawnuki i trzymaj się z dala od jajników mojej córki,a sukę to masz w kuchni,niedojebku
bohdan_lazuka napisał/a:
@ jakjawasnienawidze jak dojdzie do wieku dojrzewania i uruchomią się jej jajniki to nie opanujesz suki...
Milcz buraku i wyjdź.
Ta tylko z drugiej strony uśmiechniesz się do dziecka bo coś śmiesznego zrobi w miejscu publicznym, lub lekko niechcący szturchniesz dzieciaka np. w sklepie jak jest ścisk to zazwyczaj taki tatuś już do Ciebie łapy wyciąga bo jego mały mózg pod wysokim łysym czołem ubzdura sobie coś w stylu, że dziecko chcesz mu zapierdolić czy jak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów