📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@imgstage ee tam nolve to dopiero jakby mu cycki rosły, teraz propa może jeszcze smiało
Jak to mówią wszyscy inni: "Jak masz syna to pilnujesz jednego rozporka, jak masz córkę, wszystkich."
Gdy masz syna to pilnujesz wsi przed synem, gdy masz córkę to pilnujesz córkę przed wsią
piękny przekaz ziomuś. piwko poleciało
sądząc po twoim wieku to pewnie masz już prawnuki i trzymaj się z dala od jajników mojej córki,a sukę to masz w kuchni,niedojebku
bohdan_lazuka napisał/a:
@ jakjawasnienawidze jak dojdzie do wieku dojrzewania i uruchomią się jej jajniki to nie opanujesz suki...
Milcz buraku i wyjdź.
Ta tylko z drugiej strony uśmiechniesz się do dziecka bo coś śmiesznego zrobi w miejscu publicznym, lub lekko niechcący szturchniesz dzieciaka np. w sklepie jak jest ścisk to zazwyczaj taki tatuś już do Ciebie łapy wyciąga bo jego mały mózg pod wysokim łysym czołem ubzdura sobie coś w stylu, że dziecko chcesz mu zapierdolić czy jak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów