18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
S................n 2013-07-04, 19:48 26
Nie on pierwszy i nie ostatni ...
Zgłoś
mdma888 2013-07-04, 19:53 114
pierwszy chłopak tej małej ma przejebane w chuj
Zgłoś
~DMT 2013-07-04, 20:05 10
Moja ma 8lat, i kiedyś przy obiedzie, ogólnie śmiechawa, moja młoda zaczęła cos tam nawijać że jakiegoś chłopaka ma tam z klasy, ktyo ma dzieci, wie o czym mówię, padło takie pytanie od szwagra: " no i jak tam? poznałeś już wybranka córki?". Riposta w 0,026 setnych sekundy, to chyba on będzie mnie musiał poznać, i dowiedzieć się o prawach i obowiązkach Akcja typowo sytuacyjna, szkoda że nie mam tego na filmie..

Q L I M A X
Zgłoś
novy__ 2013-07-04, 20:07 1
też tak mam
Zgłoś
Miziou 2013-07-04, 20:28 719
Nieważne ile ważysz, jaki obwód ma twój biceps, ile wyciskasz i ilu rurkowcom napierdoliłeś w zeszły weekend - jeśli czterolatek podaje ci zabawkowy telefon - to go kurwa odbierasz i chuj.

...I am not as think as you wasted I am...
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-07-04, 21:15 34
Ze swoim synem to będę bawić się całymi dniami, od układania klocków do pozwolenia mu pokierować samochodem gdzieś na odludziu. Wiem tylko jedno, nie będzie przesiadywał w internecie, żeby nie zgłupieć, bo to teraz się dzieje to jakaś masakra.

Nie nie błoje się
Zgłoś
Nejm 2013-07-04, 21:15 115
@Miziou
Kurwa stary, piękne !

Zgłoś
i................y 2013-07-04, 21:21
@Będę_go_zjadł: Chyba chciałeś powiedzieć "będę się pobawił". =P
Zgłoś
sunr1se 2013-07-04, 21:31
Uczy bycia prawilnym od kołyski
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-07-04, 21:34 16
Miziou napisał/a:

Nieważne ile ważysz, jaki obwód ma twój biceps, ile wyciskasz i ilu rurkowcom napierdoliłeś w zeszły weekend - jeśli czterolatek podaje ci zabawkowy telefon - to go kurwa odbierasz i chuj.

Zajebiście to ująłeś! Krata piwa dla Ciebie.
Zgłoś
j................e 2013-07-04, 21:43 1
nie muszę wyglądać jak ten koleś,ale jak ktoś będzie chciał skrzywdzić moją córeczkę.....nawet niech taki uważa....ona jest dla mnie wszystkim,ja dla niej też!
Zgłoś
Introus 2013-07-04, 21:51 46
Zgłoś
imgstage 2013-07-04, 21:58
chyba musi nolvadex wziąć

And Remember We Are The Afterglow
Zgłoś
bohdan_lazuka 2013-07-04, 21:59
@ jakjawasnienawidze jak dojdzie do wieku dojrzewania i uruchomią się jej jajniki to nie opanujesz suki...

Nie pierdol
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów