📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Nie on pierwszy i nie ostatni ...
Moja ma 8lat, i kiedyś przy obiedzie, ogólnie śmiechawa, moja młoda zaczęła cos tam nawijać że jakiegoś chłopaka ma tam z klasy, ktyo ma dzieci, wie o czym mówię, padło takie pytanie od szwagra: " no i jak tam? poznałeś już wybranka córki?". Riposta w 0,026 setnych sekundy, to chyba on będzie mnie musiał poznać, i dowiedzieć się o prawach i obowiązkach Akcja typowo sytuacyjna, szkoda że nie mam tego na filmie..
...I am not as think as you wasted I am...
Ze swoim synem to będę bawić się całymi dniami, od układania klocków do pozwolenia mu pokierować samochodem gdzieś na odludziu. Wiem tylko jedno, nie będzie przesiadywał w internecie, żeby nie zgłupieć, bo to teraz się dzieje to jakaś masakra.
Nieważne ile ważysz, jaki obwód ma twój biceps, ile wyciskasz i ilu rurkowcom napierdoliłeś w zeszły weekend - jeśli czterolatek podaje ci zabawkowy telefon - to go kurwa odbierasz i chuj.
Zajebiście to ująłeś! Krata piwa dla Ciebie.
nie muszę wyglądać jak ten koleś,ale jak ktoś będzie chciał skrzywdzić moją córeczkę.....nawet niech taki uważa....ona jest dla mnie wszystkim,ja dla niej też!
chyba musi nolvadex wziąć
Nie pierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów