📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja tak zawsze wchodzę do biedronki. Z tą różnicą że rozbiegam się na tyle szybko aby drzwi nie zdążyły się otworzyć.
Fifka napisał/a:
Fejk. Szkło do filmów, dlatego tak się pokruszyło.
Ja pierdolę...
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Mógłbyś przeczytać ze zrozumieniem to co wrzuciłeś. Szkło hartowane jest dużo mocniejsze niż odprężane. Więc fejk jak huj- rozbieg i wejście na pewniaka.
@ qvcx
ja pierdolę po raz drugi....
Poczytaj najpierw o charakterystyce szkła hartowanego. Jest twarde ,ale kruche, zupełnie jak żeliwo wśród stopów stali...
Czy węglik spiekany (popularnie zwany widią), jest twardy ,ale kruchy. Co do szyb hartowanych, wystarczy że pukniesz ją delikatnie w sam róg i po niej, lub uderzysz czymś twardszym np. ceramiką- płytką, fragmentem izolatora świecy zap. , izolatora wysokiego nap.
ja pierdolę po raz drugi....
Poczytaj najpierw o charakterystyce szkła hartowanego. Jest twarde ,ale kruche, zupełnie jak żeliwo wśród stopów stali...
Czy węglik spiekany (popularnie zwany widią), jest twardy ,ale kruchy. Co do szyb hartowanych, wystarczy że pukniesz ją delikatnie w sam róg i po niej, lub uderzysz czymś twardszym np. ceramiką- płytką, fragmentem izolatora świecy zap. , izolatora wysokiego nap.
@up
Nie musze czytać. Znam się na tym.
Gość wbiegł w szybę ze szkła hartowanego bo inne nie mogło by tam być ze względów bezpieczeństwa. Wbiegł świadomie żeby ją rozjebać.
p.s. ty też jesteś z podlasia i podczas wiercenia otworu w betonie co jakis czas moczysz wiertło żeby się nie rozhartowało? Jeśli tak to gratuluje geniuszu
Gość wbiegł w szybę ze szkła hartowanego bo inne nie mogło by tam być ze względów bezpieczeństwa. Wbiegł świadomie żeby ją rozjebać.
p.s. ty też jesteś z podlasia i podczas wiercenia otworu w betonie co jakis czas moczysz wiertło żeby się nie rozhartowało? Jeśli tak to gratuluje geniuszu
qvcx, wróć na lekcje fizyki... Więcej mi się pisać nie chce, bo nie ma sensu...
Więc upierasz się przy tym że to nie jest ustawka? Naiwny jesteś
qvcx napisał/a:
@up
Nie wiem gdzie się kleju nawąchałeś, czy ile pryt wychyliłeś, żeby pierdolić takie farmazony "śledziku" z podlasia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów