📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to wygląda jak relacja polskiego wyborcy z jego ulubioną partią polityczną. przerwy miedzy rozjezdzaniem, to okres międzywyborczy, w ktorym dochodzi do zanikow pamieci wsrod elektoratu, co utrudnia im podjecie decyzji o zejsciu z ulicy.
film mozna nazwac: "to nasz najtwardszy elektorat" i powinien byc puszczany studentom politologii
film mozna nazwac: "to nasz najtwardszy elektorat" i powinien byc puszczany studentom politologii
@Asuritta
Miłość do przemocy i gwałtów. Co innego mógł wymyślić tchórz, pedofil i kłamca o inteligencji taboretu.
Miłość do przemocy i gwałtów. Co innego mógł wymyślić tchórz, pedofil i kłamca o inteligencji taboretu.
Czy tylko mi się wydaje jakby oni stali i czekali na wpierdol? Kurwa, jakby jakiś psychol chciał przejechać mi kogoś bliskiego (albo nie wiem, w takiej sytuacji kogokolwiek), to przecież pierwsza myśl byłaby taka, żeby go zabrać z tej ulicy. Zaraz obok mają bloki, ten jebany płotek metalowy, a oni biegają w kółko i drą pizdę. Ja wiem, szok, sytuacja kryzysowa, każdy reaguje inaczej,ale to nagranie trwa prawie 1,5 minuty, kurwa! Gościu zawraca kilka razy. Chyba można było tych poszkodowanych wciągnąć gdzieś w bezpieczne miejsce, w tyle osób chyba daliby radę, albo chociaż samemu spierdolić, jeśli mieli resztę w dupie.
Aż ciężko mi to skomentować. Gorzej niż zwierzęta.
Aż ciężko mi to skomentować. Gorzej niż zwierzęta.
Nie ma co, ale odczuwam satysfakcję jak trafia tak w dwóch, trzech na raz. W grach mi zawsze spierdalają.
Z góry wygląda jak video z remake gta 2
Tak samo pomyślałem jak jakiś remake z gta 2
Ogórek napisał/a:
Eee fajnie, jak w GTA
Tak samo pomyślałem jak jakiś remake z gta 2
To wymarzone miejsce na wakacje.
W Eurosporcie tego nie puszczą.
W Eurosporcie tego nie puszczą.
Aż mi się przypomniała sytuacja, jaką widziałem 20 lat temu jak byłem u rodziny na wakacjach w Hamburgu. Jako 9 letni kajtek doznałem szoku widząc turasów w akcji. Generalnie w środku nocy obudziły mnie krzyki i typowe darcie mordy. Podchodzę do okna, a tam około 20 osób napierdala się nożami, skaczą po samochodach i robią totalny rozpierdol. Istna dżungla w centrum cywilizowanego miasta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów