Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie działa pranie mózgu , od momentu przełączenia Krymu w Rossi jest nakręcana propaganda że cały świat to rusofoby , a tak w ogóle to wszyscy kto nie za Rosją to są faszyści .
Na filmie widzimy przedstawiciela wyprania mózgu, gdzie wszędzie widzi faszystów (zwłaszcza jeśli ten faszysta jest młodszy od Ciebie i słabszy) , znam rosyjski i wymowa tego kmiotka -+ typowy sebiks z bramy , ale jest wyczuwalna w tonacji głosu prawdziwa złość i nienawiść do tego chłopca bo ma naszywkę faszystowską ....
chociaż tak naprawdę zapewne kupił tą kurtkę w jakimś H&M bo jest to naszywka wojsk powietrznych USA
Coraz bardziej mnie przeraża ten naród ponieważ mają dostęp do broni nuklearnej i naprawdę większości Rosjanom wydaje się że cały Zachód chcę ich zaatakować i zniszczyć
Na ramieniu to nie jest naszywka "air force" to po raz pajacu.
Na lewej piersi ma wronę SS, to po 2.
Więc zamilcz
Rosjanom wydaje się że cały Zachód chcę ich zaatakować i zniszczyć
No a nie jest tak?
USA zapierdala po globie, napierdala kogo chce i jak chce, eliminuje takich ludzi jak Kaddafi, buduje bazy wokół Iranu i wszędzie tam gdzie jest szansa na jakiś interesik, robi dymy, podpuchy, jednocześnie opłaca islamistów, pewnie ściśle współpracują z takimi śmieciami jak Soros. Lista może być długa jak tasiemiec.
Ale i tak wszystkiemu jak zwykle winni są Ruscy
Nie żebym z nimi sympatyzował, w zasadzie mam ich w dupie.
Ale bawi mnie, jak cały zachód z USA na czele pierdoli o tych Ruskich jacy są źli, za co są odpowiedzialni, że stanowią niewypowiedziane niebezpieczeństwo. Tyle że póki co Ruscy nic wielkiego nie zrobili, odjebanie nam tupolewa szczęście w nieszczęściu, niestety nie mogą powtórzyć bo nasz wódz naczelny nie podróżuje samolotem. Zresztą na arenie narodowej taka akcja w podległym państewku typu cebulandia i tak nikogo nie interesuje. Jakieś aneksje Krymu gdzie i tak każdy ma wyjebane w ukrainę i się zastanawia jak to gówno powstało i do tej pory istnieje.
Pocieszam się tylko, że istnieje szansa, iż po Putinie naprawdę nastanie czas jakiegoś zadymiarza "typu Stalin" i wtedy dopiero zacznie się wywoływanie wilka z lasu. Jeszcze podpuszczona Rosja nakopie do dupy kilku niepokornym, mam nadzieję że w pierwszej kolejności rozjedzie państewko ze stolicą w Tel Awiw.
Łysy kacap sobie dorobił historyjkę i młody dostał wpierdol. Bardziej mnie zastanawia co ma na ramieniu.
Tak właśnie działa pranie mózgu , od momentu przełączenia Krymu w Rossi jest nakręcana propaganda że cały świat to rusofoby , a tak w ogóle to wszyscy kto nie za Rosją to są faszyści .
Na filmie widzimy przedstawiciela wyprania mózgu, gdzie wszędzie widzi faszystów (zwłaszcza jeśli ten faszysta jest młodszy od Ciebie i słabszy) , znam rosyjski i wymowa tego kmiotka -+ typowy sebiks z bramy , ale jest wyczuwalna w tonacji głosu prawdziwa złość i nienawiść do tego chłopca bo ma naszywkę faszystowską ....
chociaż tak naprawdę zapewne kupił tą kurtkę w jakimś H&M bo jest to naszywka wojsk powietrznych USA
Coraz bardziej mnie przeraża ten naród ponieważ mają dostęp do broni nuklearnej i naprawdę większości Rosjanom wydaje się że cały Zachód chcę ich zaatakować i zniszczyć
Albo im się to US Air Force do góry nogami nakleiło, albo jesteś dzbanem. Jedno i drugie podobnie prawdopodobne
Ale bawi mnie, jak cały zachód z USA na czele pierdoli o tych Ruskich jacy są źli, za co są odpowiedzialni, że stanowią niewypowiedziane niebezpieczeństwo. Tyle że póki co Ruscy nic wielkiego nie zrobili, odjebanie nam tupolewa szczęście w nieszczęściu, niestety nie mogą powtórzyć bo nasz wódz naczelny nie podróżuje samolotem. Zresztą na arenie narodowej taka akcja w podległym państewku typu cebulandia i tak nikogo nie interesuje. Jakieś aneksje Krymu gdzie i tak każdy ma wyjebane w ukrainę i się zastanawia jak to gówno powstało i do tej pory istnieje.
Pocieszam się tylko, że istnieje szansa, iż po Putinie naprawdę nastanie czas jakiegoś zadymiarza "typu Stalin" i wtedy dopiero zacznie się wywoływanie wilka z lasu. Jeszcze podpuszczona Rosja nakopie do dupy kilku niepokornym, mam nadzieję że w pierwszej kolejności rozjedzie państewko ze stolicą w Tel Awiw.
Ja pierdolę... może lepiej odpocznij od pisania idiotycznych postów. Idź do szkoły i dowiedz się na historii pod czyim butem jeszcze niedawno byliśmy. Na geografii znajdź na mapie Ukrainę, a dowiesz się, że graniczy z Polską. O ataku na Gruzję, słyszałeś? Masz świadomość, że negocjowaliśmy wtedy uniezależnienie się od ruskich gazów i ropy? Dziś nie byłoby żadnego jebanego Nord Stream!
Chcesz czy nie USA będzie naszym strategicznym sojusznikiem, dopóki Rosja będzie dla nas realnym zagrożeniem. Pluj sobie dalej w tej zgrzybiałej piwnicy ruski trollu.
"Nic wielkiego nie zrobili"
Chuja widać co to za naszywka.... to może być dosłownie każdy inny ptak, niekoniecznie niemiecka wrona.
Łysy kacap sobie dorobił historyjkę i młody dostał wpierdol. Bardziej mnie zastanawia co ma na ramieniu.
Np. kiwi, a tak serio, to ten zbitek pikseli bardziej przypomina "wronkę" Luftwaffe lub orła noszonego przez lotników w wielu krajach, niekoniecznie niemieckich lub hitlerowskich (jak kto woli).
Wróć do szkoły baranie to sie dowiesz czemu świat nie nawidzi rosji. Rosja to synonim biedy, propagandy, kłamstw oraz okrucienstwa o nie dlatego że ktoś sie na nich uwziął tylko dlatego że tacy są. Rosja wyjebie izrael? Oni maja 313 glowic atomowych ( pozwolili na to amerykanie) putin z netajahu wóde pija i sie śmieją z takich jak ty. Rosja to nasz największy wróg politycznym, gospodarczy i wgl nie cierpie skurwysynow. Powiedz mi jakim trzeba byc przychlastem żeby gloryfikowac kraj który uwaza nas za wroga nr 3 po usa i chinach.? Wytlumacz mi czemu twoi starzy a im ich starzy nie powiedzieli wam o tym co ruskie zrobili Polakom i co zrobili by jeszcze raz gdyby nie nato i usa. Mnie na histori uczyli że Niemcy nas zaatakowali a rosja wbila sztylet w plecy bo chciala naszych terenów ale bez ludzi. A Ciebie czego uczyli na historii? I kto? Chetnie mu najebie
To chyba dobrze ze amunicji nie marnowali?
Przydaje się ona do walki z innymi żołnierzami a nie dzieciakami
Nie obrażając wszystkich Kobiet co na sadolu są napiszę Ci tylko krótko: Myślę trollu że gdyby Cię przenieść do tamtych czasów z Twoim myśleniem spokojnie byłabyś ulicznicą
Ze mnie się możesz naśmiewać ale z dzieci już nie mówiąc o dorosłych co w męczarniach i okrutnych rękach gineli nie potrafiłem inaczej sobie Ciebie wyobrazić
Co Ty pierdolisz, gdzie Ty tam widzisz taka naszewkę?
Z podejściem Ruskich się zgodzę, dlatego ich jebać.
W Rosji dostał wpierdol za noszenie symbolu nazistowskich Niemiec,a w Polsce dostaniesz wpierdol za noszenie jakiegoś loga czy znaczku grupy jedenastu pedałów kopiących kulę z syntetycznej skóry do siatki innych jedenastu pedałów.
W Rosji też za to jest wpierdol chyba nawet gorzej niż u nas
W Rosji dostał wpierdol za noszenie symbolu nazistowskich Niemiec,a w Polsce dostaniesz wpierdol za noszenie jakiegoś loga czy znaczku grupy jedenastu pedałów kopiących kulę z syntetycznej skóry do siatki innych jedenastu pedałów.
Ta u ruskich jest zdecydowanie lepiej
Przeprowadź się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów