Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to za naszywki, kojarzy ktoś?
co to za naszywki, kojarzy ktoś?
Ja. Ale macie lekcję do odrobienia...
Jedna na szybko na kurtce to niemiecka Wrona. Zresztą powinniście skojarzyć jak Rosjanin mówi "faszysty". Kiedyś spotkałem gościa który wydziarał sobie na karku Faszystowską wronę więc u nas też przydałby się porządny wpierdol niektórym tego typu osobnikom. Pragnę tylko przypomnieć że podczas Powstania Warszawskiego niemieccy żołnierze w jednej z polskich szkół pozabijali dzieciaki kolbami od karabinów żeby nie marnować amunicji
Nie zapominajmy o ukraińcach.
Ale i tak ziomek ma piwo że robi porządek z takimi śmieciami
Jedna na szybko na kurtce to niemiecka Wrona. Zresztą powinniście skojarzyć jak Rosjanin mówi "faszysty". Kiedyś spotkałem gościa który wydziarał sobie na karku Faszystowską wronę więc u nas też przydałby się porządny wpierdol niektórym tego typu osobnikom. Pragnę tylko przypomnieć że podczas Powstania Warszawskiego niemieccy żołnierze w jednej z polskich szkół pozabijali dzieciaki kolbami od karabinów żeby nie marnować amunicji
To chyba dobrze ze amunicji nie marnowali?
Przydaje się ona do walki z innymi żołnierzami a nie dzieciakami
To chyba dobrze ze amunicji nie marnowali?
Przydaje się ona do walki z innymi żołnierzami a nie dzieciakami
Jebany troll
Ja. Ale macie lekcję do odrobienia...
Ale na tym filmiku te naszywki huja widać.
Ale jak cyrylica dostaje po ryju to tylko pochwalać...
Tak właśnie działa pranie mózgu , od momentu przełączenia Krymu w Rossi jest nakręcana propaganda że cały świat to rusofoby , a tak w ogóle to wszyscy kto nie za Rosją to są faszyści .
Na filmie widzimy przedstawiciela wyprania mózgu, gdzie wszędzie widzi faszystów (zwłaszcza jeśli ten faszysta jest młodszy od Ciebie i słabszy) , znam rosyjski i wymowa tego kmiotka -+ typowy sebiks z bramy , ale jest wyczuwalna w tonacji głosu prawdziwa złość i nienawiść do tego chłopca bo ma naszywkę faszystowską ....
chociaż tak naprawdę zapewne kupił tą kurtkę w jakimś H&M bo jest to naszywka wojsk powietrznych USA
Coraz bardziej mnie przeraża ten naród ponieważ mają dostęp do broni nuklearnej i naprawdę większości Rosjanom wydaje się że cały Zachód chcę ich zaatakować i zniszczyć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów