📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 7:27
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ej jest drugi filmik jak ten ulany sebix w pedalskich bermudach z lnu dżinosow czerpanych (kurde mam podobne) dostaje bułe zara znajde
porczmanki napisał/a:
Jak wszystkie sadolowe pizdeczki zawsze utożsamiasz się z ofiarami, pajacu
Nie trzeba się od razu utożsamiać. Ty za to stajesz w obronie małpiatej pizdy, która atakuje bez ostrzeżenia i to pewnie jeszcze słabszego. Pajacu.
atomboy napisał/a:
ej jest drugi filmik jak ten ulany sebix w pedalskich bermudach z lnu dżinosow czerpanych (kurde mam podobne) dostaje bułe zara znajde
Dawaj!
Widać że ten zesrany ... A ten cwaniaczek jeszcze mu wyjebał. Pręży się do czasu , cwaniaki giną szybko.
Co on tam bełkocze?
NiemiecWaszPan napisał/a:
Typowe robole patole. Haaaaa Tfuuuuuuuuu!
Zacny materiał. Skąd to? Ktoś coś?
U twojej starej Gertrudy gładzie kładą
Widocznie ten Śmieć jebany zasłuży
Ciula napisał/a:
Widocznie ten Śmieć jebany zasłuży
Może i zasłuzył, ale na chuj se przypał robić przed kamera i wrzucać w neta?
poskładał banderowca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów