📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Może i zasłuzył, ale na chuj se przypał robić przed kamera i wrzucać w neta?
Proste. Żebyśmy mieli ciekawy materiał do oglądania
NiemiecWaszPan napisał/a:
Jak ktoś tobie wykurwi na jape, to najpierw mu powiedz, żeby też nagrał i wrzucił do neta filmik. Chętnie zobaczymy.
Pod jednymi tematami trollujesz, wkurwiasz i podjudzasz ludzi, pod innymi grasz kartami uczciwości i moralności. W pierwszej kolejności to Ty powinieneś dostać takiego kopa na ryj i film z tego wydarzenia powinien być przypięty na pierwszej stronie przez miesiąc.
Nie opanował testosteronu.
"szmeć jebany" czyt. Seba
Co to jakas kurwa ustawka? Koles mial nawet sciagniete buty, no chyba ze bylo ich paru za tym telefonem no i nie bylo wyjscia (wtedy ten ulany fagas w pedalskich shortach wychodzi na jeszcze wieksza ciote).
Facet wygląda na przegrwa więc ziomal sprzedał mu wychowawczego kopsa bo czymś go ta ciipka zdenerwowała, na pewno to nie pierwszy i nie ostatni kop jaki dostanie od życia xd
Tomix93 napisał/a:
Facet wygląda na przegrwa więc ziomal sprzedał mu wychowawczego kopsa bo czymś go ta ciipka zdenerwowała, na pewno to nie pierwszy i nie ostatni kop jaki dostanie od życia xd
Znalazł się bohater co tylko na słabszych może się wykazać, naprawdę staje wam jak z partyzanta jebniecie typowi 60 kg który w dodatku wygląda na wystraszonego życiem? Kurwa co się stało na przełomie wieków że roczniki 90 + są tak spierdolone?
sirmlcs napisał/a:
mam nadzieje że jakiegoś ukropka tak zajebał
Wnosząc po komentarzu, są więcej warci od ciebie. Pluję na tych którzy jedną miarą oceniają wszystkich. Zutylizuj się.
Ale pięknie mu zajebał w ten ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów