Taki mały techniczny pokaz tego pana. Sam trochę jeżdżę i jestem pod wrażeniem jego techniki. Tak, wiem, mało sadystyczne...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to zacznij jezdzic troche wiecej bo ten gosc to dupy nie urywa ...
Chętnie chciałbym zobaczyć jak Ty zjedziesz. Kozak w necie...
Tak się składa, że nie jestem kompletnym amatorem i widzę co ten koleś robi. Nie masz pojęcia o czym pisesz. Jeżeli na tobie robią większe wrażenie zjazdy downhillowe, to twoja sprawa. Tutaj nie trzeba dawać ile wlezie na dół przy odrobinie techniki. Ostatnio zjeżdżałem z Czantorii i tam było trudno złapać trakcję na przednie koło. Kolegę zabrał z tego zjazdu GOPR, miał poważny uraz kolana. Więc mogę stwierdzić, że jesteś życiowym nieudacznikiem. Komentuj dalej albo pokaż co ty potrafisz.
Tak się składa, że nie jestem kompletnym amatorem i widzę co ten koleś robi. Nie masz pojęcia o czym pisesz. Jeżeli na tobie robią większe wrażenie zjazdy downhillowe, to twoja sprawa. Tutaj nie trzeba dawać ile wlezie na dół przy odrobinie techniki. Ostatnio zjeżdżałem z Czantorii i tam było trudno złapać trakcję na przednie koło. Kolegę zabrał z tego zjazdu GOPR, miał poważny uraz kolana. Więc mogę stwierdzić, że jesteś życiowym nieudacznikiem. Komentuj dalej albo pokaż co ty potrafisz.
A ja bym z chęcią pojeździł w ten sposób lecz niestety tereny wokół mnie nie dają takich możliwości. A zatem żeby sobie tak pojeździć to trzeba dużo czasu lub kasy na wyprawy w takie miejsca, gdyż przy kilku pagórkach nie ma takich wrażeń i możliwości
No i zapomniałem dodać oczywiście sprzęt też robi swoje gdyż na góralu z komuni to ciężko
No i zapomniałem dodać oczywiście sprzęt też robi swoje gdyż na góralu z komuni to ciężko
Pisza napisał/a:
Chętnie chciałbym zobaczyć jak Ty zjedziesz.
nie wiem czy wiesz ale to wymaga wyjscia z domu, spytaj mamy czy mozesz.
Pisza napisał/a:
Tak się składa, że nie jestem kompletnym amatorem
jestes, nie klam
Pisza napisał/a:
Jeżeli na tobie robią większe wrażenie zjazdy downhillowe, to twoja sprawa.
owszem moja, wiec nie wiem po co sie oburzasz
Pisza napisał/a:
Ostatnio zjeżdżałem z Czantorii i tam było trudno złapać trakcję na przednie koło. Kolegę zabrał z tego zjazdu GOPR, miał poważny uraz kolana.
czyli jednak ty i twoj kolega gnaliscie w dol pelna bomba albo sie technicznie lizaliscie pod czlonkach, stad obtarte kolano
Pisze napisał/a:
Więc mogę stwierdzić, że jesteś życiowym nieudacznikiem.
faktycznie, przedstawiles mocne argumenty i jeszcze je obroniles, wiec mozesz tak stwierdzic gratuluje, piatka!
P.S. moim zdaniem masz pocztowke z Czantorii i ryj jak oscypek, to jest jedyne co cie łaczy/łaczylo z gorami.
i nie wysylaj mi wiecej wiadomosci przez PW, nie ladnie tak startowac do facetow.
up@ założę się że twoim życiowym wyczynem było co najwyżej zejście z jakiś schodów. PS Jesteś pizdą : ***
Co z tego że jest tu technika jazdy jak to jest niezmiernie nudne... do oglądania.
@wsamookno
Nie zniżę się do twojego poziomu. Jesteś taki mały...
PS jeżeli twój komentarz miał być śmieszny to jeszcze trochę treningu przed tobą. Może jak ci w życiu nie wyszło to w necie trochę pokozaczysz.
Nie zniżę się do twojego poziomu. Jesteś taki mały...
PS jeżeli twój komentarz miał być śmieszny to jeszcze trochę treningu przed tobą. Może jak ci w życiu nie wyszło to w necie trochę pokozaczysz.
Pisza napisał/a:
Sam trochę jeżdżę i jestem pod wrażeniem jego techniki
A my nie i srednio nas interesują takie filmiki.
Może ktoś wie co to za nutka w tle?
Pisza, Pisza,
Stary co to za nutka, albo skąd ten filmik może jakoś ją znajdę
Pisza, Pisza,
Stary co to za nutka, albo skąd ten filmik może jakoś ją znajdę
potwierdzam, chłop ma dużo umiejętności, ale wspinać się z rowerem na barkach na górę po to żeby zjeżdżać 2km na godzinę to totalny bezsens
fazzie napisał/a:
A my nie i srednio nas interesują takie filmiki.
A mnie na przykład bardzo. Wszystko jest kwestią gustu- powiedział kot liżący się po jajach.
Gościu może nie robi backflipów i innego rodzaju akrobacji, do których zacna młodzież już tak się przyzwyczaiła ale pokazuje, że można zrobić coś więcej niż tylko krytykować innych.
Wszystko pięknie, ale ten zjazd mnie męczy od samego patrzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów