📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Nie zasrajcie się dostał 1 podanie od Kuby i jęczycie jakby 15 setek zmarnował. Poza tym Robert robi więcej w kreowaniu gry niż 99% napastników. Kurwa spece obejrzą mecz raz na rok i pierdolą głupoty. W BVB jak nie dostaje podań to chociaż sam ma komu podać, taki Reus momentalnie jest na szpicy gotowy do przyjęcia podania, a u nas? Jak się cofnie po piłkę to reszta też się cofa jak pojeby jakieś, także zawsze on jest najbliżej bramki.
W akcjach sam na sam też mu mają nasi pomagać, czy po prostu sam sobie to pierdoli żółtki?
Ciekawe ilu kibiców tutaj było gdy jeszcze w 2010 dostawali po 5:1 z FCB ...
Lewandowski w Bundes może teraz lizać dupę takim napastnikom jak Schurrle, Mandzukić, Gomez, Kiessling, Muller czy Meier :|
Ciekawe ilu kibiców tutaj było gdy jeszcze w 2010 dostawali po 5:1 z FCB ...
Lewandowski w Bundes może teraz lizać dupę takim napastnikom jak Schurrle, Mandzukić, Gomez, Kiessling, Muller czy Meier :|
Ale pierdolicie, kwestia zgrania nasza linia pomocy jest na b.dobrym poziomie Obraniak napier*ala w Bordeux chce go Zenit i inni, Błaszczykowski, Mierzejewski, Rybus który wymiata u ruskich, to jest naprawde dobra ekipa ale żeby ją jakoś sensownie scalić trzeba ku*wa jeb*ego czasu , więc cicho bądźcie a będziemy się cieszyć z awansu do MŚ 2014!
Najlepszymi zawodnikami u nas są Mierzejewski, Grosicki, ostatnio benisz dobrze grał(tylko nie wiem na chuj go dają na prawą stronę, skąd nie może wrzucać swoją nogą). Niestety to co robi Obraniak w reprezentacji to 0.
Cytat:
Ale pie**olicie, kwestia zgrania nasza linia pomocy jest na b.dobrym poziomie Obraniak napier*ala w Bordeux chce go Zenit i inni, Błaszczykowski, Mierzejewski, Rybus który wymiata u ruskich, to jest naprawde dobra ekipa ale żeby ją jakoś sensownie scalić trzeba ku*wa jeb*ego czasu , więc cicho bądźcie a będziemy się cieszyć z awansu do MŚ 2014!
Najlepszymi zawodnikami u nas są Mierzejewski, Grosicki, ostatnio benisz dobrze grał(tylko nie wiem na chuj go dają na prawą stronę, skąd nie może wrzucać swoją nogą). Niestety to co robi Obraniak w reprezentacji to 0.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów