📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Podmuch powietrza zwalił ich z nóg.
@Up czy aby obejrzałeś dokładnie ? Poza tym zastanawiam się dlaczego nigdy nie widziałem takiej akcji w wykonaniu "Lewego" w reprezentacji Polski
Przecież to tak miało byyyyć
Jeden zawodnik nic nie ugra. W BvB dostaje dobre piłki i je wykorzystuje. W reprezentacji nie ma kto mu zagrywać, oprócz Błaszczykowskiego.
strzelcie sześć goli w champions league i dopiero wtedy śmiejcie się z Lewego
Zwód na zamach nabiera nowego znaczenia.
Kurwa zostawcie Roberta w spokoju wkurwia mnie to ze jak on strzeli bramke to od razu każdy nagle zaczyna go kochać i jest bohaterem spotkania. Wystarczy ze nie strzeli lub zagra słabszy mecz i od razu wszyscy go krytykują. Tak samo jest z Justyną Kowalczyk gdy zajmie 1 miejsce wszystko pięknie wystarczy ze raz zajmie 3 lub jakieś słabsze od razu są komentarze "buu buu skończyło sie" itp.
Ps. napastnik ma strzelać bramki nie ważne w jaki sposób.
Ps. napastnik ma strzelać bramki nie ważne w jaki sposób.
Gdzies nawet na sadisticu byl temat z analiza dlaczego Lewy w kadrze nie ma szans sie wykazac. Polecam poszukac.
Właśnie. Strzelać bramki. Takiego Gerda Muellera może też się czepiali, a zdobywał bramki udem, biodrem, dupą, przeciwnikiem i był królem strzelców MŚ i ME (68 bramek w 62 występach w kadrze). A zaryzykuję nawet stwierdzenie, że technikę miał gorszą od Lewego. Także - odpierdolcie się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów