📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widać ile tu osób na siłownie chodzi.
hahaha strongzonk ahahahahah ja pierdole!!!!!!!!
jebac sfd
jebac sfd
no kurwa, po jakiego chuja to ktos dodal??? ja przy wadze 68kg mam mniej w bicepsie, ale 57kg śmigam na biceps bez takiego gibania jak ten ciul..... to sie nadaje na portale dla pań
Jutro robię nogi, nie ma chuja.
mark
@kaprys
Gadać każdy jeden potrafi, ale robić to ni ma komu.
Gadać każdy jeden potrafi, ale robić to ni ma komu.
no kurwa, po jakiego chuja to ktos dodal??? ja przy wadze 68kg mam mniej w bicepsie, ale 57kg śmigam na biceps bez takiego gibania jak ten ciul..... to sie nadaje na portale dla pań
Lubię słuchać bajek i tego typu opowieści.
Koleżanka mojej mamy, często przychodzi wcześniej z wizytą do niej. Kiedy już z siebie zdejmie płasz, zwykle robię jej herbatę, a ona spoglądając na mnie "zalotnie" wchodzi do łazienki. Czy to było zaproszenie, czy jeszcze jestem za młody na takie romanse? Niech będzie. Pozwolę dać sobie całusa, kiedy już złoży mi życzenia na 13 urodziny.
Sadyści! On chyba nie wie o czym mówi. Temu użytkownikowi przydałby się trening extreme. Te 11 kilo różnicy wystarczyłoby, aby biedak się zesrał.
Ciul, nie ciul. Przynajmniej ćwiczy i ma jakiś zapał do tego. Ty posuwasz myszkę i ćwiczysz mięsień fap. I nie obrażaj nawet kobiet, które ciężko pracowały na to, byś Ty mógł spokojnie zwalić konia przed ich zdjęciem!
(W dupie mam to, czy to jest trol, czy to jest jego "trening").
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów