📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
matełiał własny
trolling hard
co za kasztan a nogi ma jak patyki, jak by zaczol robic jakies przysiady ze sztanga to by go szybciej wyjebalo bo jak napierdalasz nogi to sie wydziela wiecej testosteronu ; D trenuj nogi to urośnie ci biceps! ze tak powiem ; D
dieta 75% , trening 25% sukcesu, tyle w temacie. może cwiczyc 5 lat, bez diety nadal zostanie 41cm
ale technikatrololo dobra
ale technikatrololo dobra
widać że wszystkie treningi nóg opuścił...
Widać, że nie ma przyjaciół bo 'prawdziwy przyjaciel nigdy nie pozwoli ci opuścić treningu nóg'.*
__
*cytat z neta
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
__
*cytat z neta
Szczerze wątpię w wagę tej 'sztangi'. Jak miałem 17-18 lat, nosiłem worki z cementem na budowie. Po dwa. Po 50 kg. Podnieść z palety, i kilkanaście metrów do betoniary. Żaden wielki wyczyn. A w bicu miałem 32. I tak 8 godzin. A budowę mam... nie egzo, endrogenną? Ile zeżrę, to nie przytyję. Mięśnie tlenowe. Ja cienki szczypior, a kładlem na rękę bywalców siłowni z 42 w 'łapie'. Jedynie jak pamiętam gość 130kg wagi, 50cm w bicu, położył mnie po około 20 sek, jak już osłabłem. Na czas. Na początku trzymałem równo i zrobiłem ofensywę. Tamten przetrzymał (a już zazwyczaj wygrywałem) po ofensywie mięśnie już mi obolały. Przegrana. Mam mięśnie o wielkiej mocy, ale na krótko (tlenowe). Taką sztangietkę bez problemu podniosę, kilka razy. A mam raptem 33cm? Ale potem długi odpoczynek i zakwasy.
@up, jaja nie jaja, chujowizna sromotna...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów