Niektórzy boją się, że wraz z rozwojem techniki ludzie zostaną zastąpieni przez maszyny. Bzdura. Mam w domu zmywarkę, a mimo to wciąż trzymam żonę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ze zmywarką się nie pokochasz .
@up
dlatego ma jeszcze odkurzacz
oczami30latki napisał/a:
@up
Odkurzacz mnie nie przytuli i nie da buziaka po wszystkim
Chcecie suchara? Przypomniał mi się.
Było sobie małżeństwo z wieloletnim stażem, w sumie udane, w sumie szczęśliwe, mąż cierpiał jednak z jednego powodu - jego żona od wielu lat uparcie odmawiała zrobienia mu laski. Żeby uniknąć rozpadu małżeństwa, kochająca żona na rocznicę ślubu podarowała swojemu mężowi kupioną od starej indianki żabę. Był to czrodziejski płaz, któremu w obciąganiu nie mogła dorównać nawet Lisa Ann, Sasha Grey i Jenna Jameson razem wzięte. Zadowolony mąż zamknął się z nowym nabytkiem w łazience i spędził tam długie godziny. Żona, nie mogąc się na niego doczekać, postanowiła pójść spać. W nocy obudziły ją głośne hałasy dobiegające z kuchni. Przerażona pobiegła zobaczyć co się dzieje, i zastała męża obładowanego produktami spożywczymi i żabę, siedzącą na otwartej książce kucharskiej.
- Mężu, kochany, co tu się u diabła wyprawia?
- Jak ona się nauczy gotować, to ty wypierdalasz.
Było sobie małżeństwo z wieloletnim stażem, w sumie udane, w sumie szczęśliwe, mąż cierpiał jednak z jednego powodu - jego żona od wielu lat uparcie odmawiała zrobienia mu laski. Żeby uniknąć rozpadu małżeństwa, kochająca żona na rocznicę ślubu podarowała swojemu mężowi kupioną od starej indianki żabę. Był to czrodziejski płaz, któremu w obciąganiu nie mogła dorównać nawet Lisa Ann, Sasha Grey i Jenna Jameson razem wzięte. Zadowolony mąż zamknął się z nowym nabytkiem w łazience i spędził tam długie godziny. Żona, nie mogąc się na niego doczekać, postanowiła pójść spać. W nocy obudziły ją głośne hałasy dobiegające z kuchni. Przerażona pobiegła zobaczyć co się dzieje, i zastała męża obładowanego produktami spożywczymi i żabę, siedzącą na otwartej książce kucharskiej.
- Mężu, kochany, co tu się u diabła wyprawia?
- Jak ona się nauczy gotować, to ty wypierdalasz.
Bo tylko ona umie ją obsługiwać
Trzeba być idiotom żeby bać się, że zastąpi cię maszyna. Tak tylko mówię. Jestem ekspertem.
zarty zartami ale zaden PRAWDZIWY facet o kobietach tak naprawde to tak nie mysli. Maminsynki sami sobie o siebie zadbac nie potrafia i z nimi jest problem bo mysla ze kobieta to od wszystkiego jest a facet od niczego. Jesli myslicie inaczej to jestescie uposledzeni umyslowo
Maszyny nigdy nie zastąpią ludzi. Jeszcze nikt nie wynalazł maszyny , która nic nie robi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów