Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A hipchłop to faktycznie gówno. Głównym założeniem hipchłopu jest "kurwa, kurwa". Dzieciaki tego słuchają, bo staje im jak słyszą kogoś kto przeklina. Myślą, że są dorośli itt.
"Wiecie co z nimi zrobić" :]
co do RAPu a raczej HipHopu, ktory w Polsce jest propagowany to polecam utwor ponizej
Mimo, iz nie przepadam za tym gatunkiem muzycznym, tego kolesia szanuje za dystans do siebie i otoczenia
nie rozumiem o co Ci chodziło, gdy to pisałeś? Bo raczej nie wiesz jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma pojęciami. Rozumiem, że nie słuchasz itd, ale trochę teraz dowaliłeś.
"co do RAPu a raczej HipHopu"
nie rozumiem o co Ci chodziło, gdy to pisałeś? Bo raczej nie wiesz jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma pojęciami. Rozumiem, że nie słuchasz itd, ale trochę teraz dowaliłeś.
nie patrzac na definicje wiki-smiecho-pedii ktos kiedys powiedzial, (z zagranicznych wielkich czarnych raperow) niestety nie jestem w stanie powiedziec kto (nie uwazalem za potrzebne to zapamietac), ogolnie sens wypowiedzi byl taki:
"RAP - to dobra muzyka plynaca z serca i wierna temu wszystkiemu czemu bylismy wierni, HH no to niestety widac co moze powstac z RAPu, gdy dojda do tego pieniadze i pelno bialych komercyjnych dzieciakow nie majacych pojecia o co w tym wszystkim chodzilo"
Identycznie jak ze Skinheadami, ktorzy znaja swoje korzenie (Jamajskie rytmy itp), a dzieciakami, ktorzy uwazaja ze zgolenie sie na lyso, zalozenie glanow z bialymi sznurowadlami i krzyczenie ze czarnuchy i pejsy to zlo swiata jest modne. Jedni z drugimi nie maja wiele wspolnego... mimo ze pseudo yntelygetne lyse dzieci nazywaja siebie Skinami... nimi nie sa
wydaje mi sie, ze identycznie jest w scenie HH... wielki kurwa RAP... RAP to robil MC Hammer (dobra tu chyba przegialem ;P), RunDMC, a nie te 'biale scierwa na MTV' + Snoop
a teraz czekam na zmasowany atak znawcow tematu... :
I dont wanna talk to you no more you empty headed animal foot
trough water! I'll fart in your general direction! Your mother was a
hamster and you father smelt of eldiberry!!!!
ogolnie bardzo stare techno (Daft Punk), pozniej to jakies szmiry wychodzily... moze poza kilkoma wyjatkami (utworami)
co do RAPu a raczej HipHopu, ktory w Polsce jest propagowany to polecam utwor ponizej
Mimo, iz nie przepadam za tym gatunkiem muzycznym, tego kolesia szanuje za dystans do siebie i otoczenia
Do edukuj się proszę cię!! Daft punk to NIE techno to French House!
blizej temu do techno niz do metalu czy rapu
zreszta Synsa ma racje...
wole słuchać hip-hopu niż zjebanego techno
gdzie 100% to pedał-ki z fryzurami piłkarskimi tapeta na twarzy, butami ferrari i ogolonymi nogami .
I jeszcze dopierdalasz jakieś postulaty na temat hip-hopu .
no wlasnie... chlopie, no wlasnie... doedukuj sie troszke
Ja tam elektroniczną muzykę nawet lubię przynajmniej da się po słuchać a nie ten zjebany hip hop gdzie 97% to ,,Policja zajebała mi rower i spałowała jebać policje na 50 % bo się trochę boje albo mam dużo pieniędzy madafaka joł madafaka joł wszyscy mi zazdroszczą madafaka joł madafaka joł nawet sam sobie zazdroszczę madafa.... "
chuja wiesz a sie wypowiadasz...
załóż lepiej swoje białe rękawiczki, wrzuć pigułe i NAPIERDALAJ to TEchNO TEchNO TEchNO!!!!!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów