Przeglądałem sieć bez powodu i dostrzegłem ten oto filmik, którego prócz świetnego teledysku utworzonego przez miejscowych prawiczków główny aspekt komediowy daje powaga sprawy która miała być w założeniu. Czy tylko ja to dostrzegam?! Sprawdzcie sami, prawdziwa sztuka!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
@up
przeczytałem twój komentarz i po włączeniu usłyszałem:
-szła pielgrzymka dwadzieścia pięć lat i śmierdziała cichuteńko tak
przeczytałem twój komentarz i po włączeniu usłyszałem:
-szła pielgrzymka dwadzieścia pięć lat i śmierdziała cichuteńko tak
W metalowych butach chyba szli żeby podeszwy się nie zdarły
Pielgrzymka współczesna nutę swą zmienia, podszyta kiczem, chce uwielbienia. Nie daj się nabrać, na pośmiertne drgania, które probują logike zasłaniać. HEEEJ
niech ktoś przerobi to na dzwonek bo " gdzie jest krzyż " już mi sie snudziło
O kurwa... Jasna (Ciemna) Góra (Dziura) jest w piosence techno... Czas wyprowadzić się z Częstochowy...
Jak mnie wkurwiają te pielgrzymki, szczególnie dlatego, że chodzą ulicą przy której stoi mój blok, śpiewają jakieś piosenki i drą te ryje, czasami jednak jestem za tym by wprowadzili broń palną dla cywili.
Jak mnie wkurwiają te pielgrzymki, szczególnie dlatego, że chodzą ulicą przy której stoi mój blok, śpiewają jakieś piosenki i drą te ryje, czasami jednak jestem za tym by wprowadzili broń palną dla cywili.
ja... jaa... jaaa.... jaaaa..... JAAAAAASSSSNAAAAA..... (góra).
dlatego takie pojebane,bo brodnica leży blisko rypina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów