obecnie mam to wszystko w grubości 9mm, 4,3 cala z licencją Walkman i PlayStation, w jakości HD. Normalka, ale kiedyś te sprzęty kosztowały... Polak wtedy kupował Unitrę, lub Radmor, lub Tonsil. I to były sprzęty, moce liczone w prawdziwych watach, miałem wzmak Unitra w formie walizy, 20 wat, ale żarówka 220V 100W na nim świeciła... Ile głośników '100W' spalił, to inną drogą. Podobno kosztował ciężkie pieniądze, był w posiadaniu zespołu 'Brutal'. Ja po znajomości go dostałem, i upierdoliłem na nim sporo głośników. Nawet estradowe dwusetki 30cm średnicy na nim charczały. Zwyczajnie, zajeździłem. Niestety mi się spalił. Dojebałem kilkanaście mocnych głośników szeregowo, i zgon. Wszystko ma swoje granice jednak. A muzę było słychać 3 wioski dalej Ehh czasy, teraz sąsiad w bloku bębni, jak komputerowe głośniki podgłośnię.
obecnie mam to wszystko w grubości 9mm, 4,3 cala z licencją Walkman i PlayStation, w jakości HD. Normalka, ale kiedyś te sprzęty kosztowały... Polak wtedy kupował Unitrę, lub Radmor, lub Tonsil. I to były sprzęty, moce liczone w prawdziwych watach, miałem wzmak Unitra w formie walizy, 20 wat, ale żarówka 220V 100W na nim świeciła... Ile głośników '100W' spalił, to inną drogą. Podobno kosztował ciężkie pieniądze, był w posiadaniu zespołu 'Brutal'. Ja po znajomości go dostałem, i upierdoliłem na nim sporo głośników. Nawet estradowe dwusetki 30cm średnicy na nim charczały. Zwyczajnie, zajeździłem. Niestety mi się spalił. Dojebałem kilkanaście mocnych głośników szeregowo, i zgon. Wszystko ma swoje granice jednak. A muzę było słychać 3 wioski dalej Ehh czasy, teraz sąsiad w bloku bębni, jak komputerowe głośniki podgłośnię.
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 5
PostForum: Poczekalnia Wysłany: 38 minut temu Temat: Technologia
Dla autora:
lmgtfy.com/?q=kwejk
Temat: Ludobójstwo
Raar
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4
PostForum: Poczekalnia Wysłany: 39 minut temu Temat: Ludobójstwo
Dla autora:
lmgtfy.com/?q=kwejk
Tam znajdziesz większy aplauz
Temat: Wykres
Raar
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 72
PostForum: Czarne fotki Wysłany: 47 minut temu Temat: Wykres
Dla autora:
lmgtfy.com/?q=kwejk
Jak ty masz 18 lat to juz całkiem ten portal się stoczył. Tak więc spierdalaj ignorancie sam na tego kwejka, bo z twoim ilorazem inteligencji zmuszasz innych użytkowników tego forum do zniżenia się do tak marnego poziomu w celu zrozumienia przesłania zawartego w twojej wypowiedzi. wypierdalaj.
Falubaz to magia. Speedway to religia.Poniżej fotka, taka sobie ale coś widać, pozdrawiam fanów audio ;- )
A muzę było słychać 3 wioski dalej Ehh czasy, teraz sąsiad w bloku bębni, jak komputerowe głośniki podgłośnię.
No i po co było uciekać ze wsi do miasta
Sam mam niecałe 19 lat dlatego tamtych czasów nie pamiętam, ale dalej posiadam kilka sprzętów z tamtego okresu, ba zaczynałem swoją przygodę z audio od wzmaka Unitry i Altusów 75 (wszystko dalej śmiga w innym pokoju jako radio ) Przy swoim obecnym sprzęcie mam odratowany adapter Bernard i dwu-szpulowca Unitry M 1417 S, nie mają oczywiście dużej wartości audiofilskiej lecz darzę je sentymentem bo sam ja naprawiłem i przywróciłem do stanu używalności a czasem lubię usłyszeć jak to kiedyś się słuchało muzyki i na czym : >
Poniżej fotka, taka sobie ale coś widać, pozdrawiam fanów audio ;- )
Obrazek
Kurwa, Sadol - miejsce zwierzeń.
OBRAZEK Z KWEJKA, WRACAJ SKĄD PRZYSZEDŁEŚ GIMBUSIE PIERDOLONY
Na tej samej zasadzie...
Znaleziony w Google, głąbie:
Wiedziałam, że się zaraz jakiś dzieciak przysra.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów