📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ha ha ha nie zdążyli spalić... Kto? Policja, żule? prawnicy? hooligani? mohery?
Mam się domyślać co ci siedzi w głowie.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Hardistic napisał/a:
Ha ha ha nie zdążyli spalić... Kto? Policja, żule? prawnicy? hooligani? mohery?
Jesteś upośledzony czy udajesz takiego ?
Już jakiś czas temu, po 11.11, wyszło czemu ta tęcza jest odbudowywana.
Firma JMS Maciej Skrobski, która zajęła się renowacją spalonej instalacji „Tęcza” na stołecznym pl. Zbawiciela, zainkasuje z miejskiej kasy ponad 64 tys. zł. Wykonawca zatrudnia do realizacji inwestycji m.in. projektantkę Małgorzatę Popis – członka warszawskiej Platformy Obywatelskiej.
Dziiiiiiwne, ale to pewnie przypadek! Wszystko w tym państwie jest przypadkiem. Nie ma winy, nie ma celu jakiegoś ukrytego.
Firma JMS Maciej Skrobski, która zajęła się renowacją spalonej instalacji „Tęcza” na stołecznym pl. Zbawiciela, zainkasuje z miejskiej kasy ponad 64 tys. zł. Wykonawca zatrudnia do realizacji inwestycji m.in. projektantkę Małgorzatę Popis – członka warszawskiej Platformy Obywatelskiej.
Dziiiiiiwne, ale to pewnie przypadek! Wszystko w tym państwie jest przypadkiem. Nie ma winy, nie ma celu jakiegoś ukrytego.
JankoMuzykantV napisał/a:
Jesteś upośledzony czy udajesz takiego ?
Nie, Drwalu nigdy nie udaje
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Aa, tym bardziej szukam "niusa" z pojebaną tęczom.
@up a ty kim jesteś ? Już wiem zjebem
a ty @Marvel2 co? Pewnie gdybyś mógł, to byś ją spalił, bo to na pewno jakieś pedały ją tobie na złość nad twoją miedzą zamontowały. Jebać ONR, MW, NOP i inne ćwierć-mózgowe konserwy.
czemu złomiarze nie zabiorą tego gówna
Marvel2 napisał/a:
@up a ty kim jesteś ? Już wiem zjebem
Hoho, ci gimnazjaliści to dzisiaj mają naprawdę cięty jęzor. Na taką pustynię umysłową nie ma riposty Brawo
osobniki, które po 11.11 na widok tęczy dostają spazmów i szukają gdzieś "faszystów" z zapałkami, to debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów