📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rzeczywiście jakiś ten pryzmat "nie teges", bo pierwszy raz widzę żeby światło nie załamywało się a jedynie rozdzielało po przejściu przez pryzmat
To nie przypadek, że z połączenia wszystkich barw powstaje biały.
Ale coś w tym jest, tęcza stałą wcześniej w brukseli i nikomu się to nie kojarzyło z pedałami, przenieśli do polski to od razu ktoś sobie dojebał do łba że to symbol pedałów. a każdy wie że na końcu tęczy jest karzeł i złoto
pietras_ja napisał/a:
To nie przypadek, że z połączenia wszystkich barw powstaje biały.
Biały kolor oznacza, że odbite zostaje całe światło jakie pada na obiekt - czarny, że wszystko zostaje pochłonięte. Wniosek: czarni nawet światło kradną .
TO po prostu niesmaczne bo nie chodzi o miłość czy uczucie, przecież tym się podobne homo od hetero nie różni, to jest symbol seksu. Dodatkowo takiego rodzaju seksu który dla wielu jest po prostu obleśny i wynaturzony. Nic dziwnego, że wielu osobom się nie podoba - i nie mówię tu o debilach z racami.
TO po prostu niesmaczne bo nie chodzi o miłość czy uczucie, przecież tym się podobne homo od hetero nie różni, to jest symbol seksu. Dodatkowo takiego rodzaju seksu który dla wielu jest po prostu obleśny i wynaturzony. Nic dziwnego, że wielu osobom się nie podoba - i nie mówię tu o debilach z racami.
nie wszędzie, tylko w 6-kolorowej tęczy, którą sobie zawłaszczyły środowiska LGBT, kretynie
Och znów banda kryptogejów z RN zaczyna się wypowiadać. Zauważyliście że RN i te wszystkie ONR i MW mają za ideał faceta umięśnionego blądaska o niebieskich oczkach. Taki mokry sen geja... Nie mówię iż wszyscy narodowcy to geje ale zadziwiające jak wiele z takich organizacji wręcz ociera się o homoseksualizm. Heh przypomina mi się sprawa Jörga Haidera... Taki prawicowy taki narodowy że aż rżnął w kakao młodych pięknych austriackich narodowców ... To wiele tłumaczy o tym środowisku. Większość z nich to kryptogeje.
@up "Większość z nich to kryptogeje". Masz dostęp do jakiś tajemnych statystyk czy tak tylko pierdolisz? To można od razu powiedzieć że 99%, a co tam.
Mykfbewe napisał/a:
Każdy wie, że na końcu tęczy jest garniec złota a nie jakiś gej.
Przebrany homo-karzeł ze sztucznym złotem, który czeka na swe ofiary chce abyś tak myślał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów