18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Tęczowe rondo w Szczecinie
Halman • 2019-11-26, 4:30
Mieszkańcy Szczecina zebrali podpisy pod uchwałą o utworzenie tęczowego ronda. Przeciwnicy tej inicjatywy również zbierają podpisy. Podpisany projekt uchwały ma zostać złożony podczas najbliższej sesji Rady Miasta Szczecin, we wtorek 26 listopada.

Pierwsze tęczowe rondo miałoby powstać na skrzyżowaniu ul. Wąskiej i ul. Niedziałkowskiego, w okolicy olimpijskiego basenu Floating Arena i Teatru Lalek "Pleciuga". Zwolennicy pomysłu argumentują, że jest to "symbol solidarności ze społecznością queer" i "akt buntu" przeciwko rządowi.

"Rondo stanie się najbardziej rozpoznawalnym punktem w Szczecinie, przyciągnie rzesze turystów oraz umili codzienność wielu mieszkańców mijających je na co dzień. Radosna, kolorowa przestrzeń ożywi miasto. Stanie się miejscem spotkań, zachęci do fotografowania" - przekonują.

więcej tutaj

No i kurwa dobrze; parada pedałów na rondzie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ManiacGregor 2019-11-27, 12:23
Taki bol dupy macie drogie dzieci o jakies rondo. Nie macie powazniejszych problemów jak np sprawdzian z matmy? Albo no, nie wiem, rujnowanie polski przez pisowcow?
Zgłoś
poligon6 2019-11-27, 12:27 2
ManiacGregor napisał/a:

Taki bol dupy macie drogie dzieci o jakies rondo. Nie macie powazniejszych problemów jak np sprawdzian z matmy? Albo no, nie wiem, rujnowanie polski przez pisowcow?

Strasznie zruinowali Polskę. Musze klientom odmawiac tyle zleceń. Widac kolejny leming z matrixa sie urwał.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-11-27, 13:01 1
freaky napisał/a:

@up. Już 360, czyli dokładnie tyle samo co zwolenników

Już żydokomuna zablokowała głosowanie. Ktoś z tej strony zgłosił.
Zgłoś
ellsworth 2019-11-27, 20:01
Deadlyo napisał/a:

Rondo 5x5m ledwo, ma przyciągnąć rzeszę turystów?
Rozumiem domek, jakaś stodoła z pomysłem, nawet jeden pokój w bloku.
Ale kurła rondo?
Widać zesrało ich już doszczętnie, kolorowe gówno przeżarło mózg do samych pięt
No ale cóż, będzie kolejny obiekt do palenia, zupełnie jak tęcza w innym mieście

W Elblągu na rogu ulic 1 maja i 3 maja jest "apolityczny róg 2 maja" znany na cały kraj, więc na pewno przyciągnie
Zgłoś
FX-ONE 2019-11-27, 22:49
Największym pedalstwem jest nakręcanie jednych na drugich. Bo tych i tych tak samo ruchają w podatkach akcyzach i reszcie gówna, a Wy co ? Biegacie z jakimiś zajebanymi listami zamiast pobiec z kamieniami / butelkami na tych co wszystkich ruchają i robią z was niewolników.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem