Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto dał się marksistom z chujni europejskiej ogłupić i na własny naród sra
to tak jakby przestał kibicować polskiej drużynie w rozgrywkach sportowych.
Po pierwsze Polska !
Co nie oznacza jeszcze że nacjonaliści z rożnych krajów nie mogą się zjednoczyć przeciwko wspólnemu wrogowi jakim jest Chujnia Europejska i realizowany przez nią bolszewicki plan Spinelliego
mający na celu zniszczenie państw narodowych i zohydzanie wszelkiej tożsamości narodowej w państwach członkowskich.
Autor tego tematu doskonale wpisuje się w ogólnie przyjęty schemat powszechnego duraczenia.
Osoby spostrzegawcze zauważą nawet że w radio nie ma muzyki o wydźwięku patriotycznym.
Bo to teraz takie politycznie niepoprawne,
Więcej było w Polsce patriotyzmu za kacapskiej okupacji niż za okupacji unijnej.
Nie dajmy się zwariować a przede wszystkim rozbić i ideologicznie podzielić .
Polacy zawsze powinni się trzymać razem
NA POLAKA NIE MA HAKA !
Tak jestem Nacjonalistą !
Osoby spostrzegawcze zauważą nawet że w radio nie ma muzyki o wydźwięku patriotycznym.
A kto tego gówna chciałby słychać ? Pojebało cię ?
Już się rzygać chce od słowa narodowy, bo każde gówno musi być ostatnio narodowe. A ty chcesz jeszcze patriotycznymi pieśniami ludzi katować ?
tęczówka to nie tęcza to tak jak porównać słońce z słoniem......
Powaznie?My nie wiedzieli...
Hitler uradł swastykę, marksiści ukradli tęczę, a teraz się śmieją, że nie mozemy już normalnie na nią reagować, bo na jej widok zapala się lamka ostrzegawcza, że te barwy reprezentują osobe niezrównoważoną psychicznie i szkodliwą społecznie.
Co się pośmialiscie to wasze, al emam nadzieję, że jak się zacznie ta wasza jebana rewolucja, to nie zdejmiecie tych barw i nie schowacie się w piwnicy, żeby inni za was brudną robotę zrobili.
tak jak pisałem juz hogger to pudelkowy wojownik wiec nie oczekuj ze wyjdzie z nory
Ale drzeć łacha z odpadu społecznego jakim są narodowcy - spierdolone dzieci CHWDP na tym portalu rozpętują burzę.
poruszasz sprawy o których wygląda na to że nie masz najmniejszego pojęcia. pozdrawiam i zdrowia życze.
Halman idź z mamusia choinkę ubierać a nie pierdol. Jesteś biedny i smutny do tego masz motorynkowe kompleksy. Tatuś ogarka nie kupił jak inne dzieci jeździły?
Nexiv • Dzisiaj 17:49
Uuu, sadolowcom dupcie popękały. Śmiać się z lewaków, tęczowych i innych to spoko, ale jak żart z hajlujących narodowców, to już dupcia piecze?
zakapior • Dzisiaj 18:36
Z lewaków można się nabijać. Szczególnie radykalnych. I fajno, i śmieszno. Nie mam nic przeciwko, bo radykalni to zwykłe zjeby. Rycerzom sadistica spod znaku JP 50% to pasuje.
Ale drzeć łacha z odpadu społecznego jakim są narodowcy - spierdolone dzieci CHWDP na tym portalu rozpętują burzę.
proponuje iśc na marsz wsciekłych zmywarek moze lepartowa wam brochy popusci i zejdzie wam wkoncu cisnienie
A kto tego gówna chciałby słychać ? Pojebało cię ?
Już się rzygać chce od słowa narodowy, bo każde gówno musi być ostatnio narodowe. A ty chcesz jeszcze patriotycznymi pieśniami ludzi katować ?
Ostatnio o słowie "narodowy" było w TVNienawiść pełna szydera na koniec fejków o 19. Jak widać jesteś zwykłym lemingiem, zacznij myśleć samemu i nie daj się obrażać.
Ostatnio o słowie "narodowy" było w TVNienawiść pełna szydera na koniec fejków o 19. Jak widać jesteś zwykłym lemingiem, zacznij myśleć samemu i nie daj się obrażać.
Stul pysk PISowski kmiocie, upierz lepiej flagę na kwarantanne narodową, masz kurwa 3 tygodnie stać w oknie na baczność i ze łzami w oczach nucić rotę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów