Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tęczówka to nie tęcza. to tak jak porównać słońce z słoniem...
o to chodzi w dowcipie że narodowiec nie jest w stanie zrozumieć różnicy
jesteś tak bardzo socjalistyczny? a co w takim razie z proletariacką międzynarodówką? ogarniesz?
hahahahaha ale się uśmiałem, ostatnio tak czułem się jak czytałem "Nad Niemnem".
Tam u was na squacie to pewnie sami doktorzy?
tęczówka to nie tęcza to tak jak porównać słońce z słoniem......
Druga kwestia. Na pewno narodowiec???? Może pedał pedałów bukkake robi mlekiem.....
jesteś tak bardzo socjalistyczny? a co z proletariacką między?
Nie naśmiewam się z ustroju gospodarczego tylko z mentalności narodowców
nacjonalizm/komunizm = HIV
Tęczówki to się dostaje po zastrzyku z fenolu, w taki sposób świat widzisz na kolorowo a nie pasiakach
Nie naśmiewam się z ustroju gospodarczego tylko z mentalności narodowców
nacjonalizm/komunizm = HIV
poruszasz sprawy o których wygląda na to że nie masz najmniejszego pojęcia. pozdrawiam i zdrowia życze.
Co się pośmialiscie to wasze, al emam nadzieję, że jak się zacznie ta wasza jebana rewolucja, to nie zdejmiecie tych barw i nie schowacie się w piwnicy, żeby inni za was brudną robotę zrobili.
Idź poćwicz na jakimś łatwiejszym protalu.
Z Twojego toku rozumowania wnioskuję, że masz nie więcej niż 16 lat oraz dziadka który żali Ci się od małego, jak to dobrze było za komuny.
Mundurowe dali, premię za pacyfikację "Wujka" lub Stoczni i wódy, że nie przepijesz.
Z Twojego toku rozumowania wnioskuję, że masz nie więcej niż 16 lat oraz dziadka który żali Ci się od małego, jak to dobrze było za komuny.
Mundurowe dali, premię za pacyfikację "Wujka" lub Stoczni i wódy, że nie przepijesz.
Jeśli ktoś ośmieli się krytykować narodowca, to na pewno jest:
- lewakiem
- potomkiem mordercy z UB
- dzieckiem
- pedałem
Niestety niektórym więcej się w mózgu nie mieści.
Jeśli ktoś ośmieli się krytykować narodowca, to na pewno jest:
- lewakiem
- potomkiem mordercy z UB
- dzieckiem
- pedałem
Niestety niektórym więcej się w mózgu nie mieści.
Albo komuchem, jak ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów