📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
Założyłeś cztery tematy i w żadnym nie dodałeś opisu! Jeszcze jeden taki temat i za każdy poprzedni wystawie Ci warna.
Założyłeś cztery tematy i w żadnym nie dodałeś opisu! Jeszcze jeden taki temat i za każdy poprzedni wystawie Ci warna.
No fajnie - a teraz poszukaj na necie co to jest GRPS i powiedz mi wtedy jaki sens ma Twój tytuł, to może piwo dostaniesz.
chillout kurwa nie poprzedzasz materialu wideo tekste, uzyles skrotu GPRS zupelnie kurwa bez sensu czlowieku co ty odpierdalasz, wynocha z tego portalu ale juz swinskim truchtem spierdalaj spierdalaj
grpublicschools.org/grps1/
GRPS- Grand Rapids Public Schools
Ale szczerze to huj mnie obchodzi i huj o ty wiem.
W ogóle hujowy temat rzuciłeś. Może zapytaj o przepis na gofry? Tak się składa że mam jeden pod ręką.
Składniki:
2 szklanki mąki
2 szklanki mleka
2 jajka
1 łyżeczka proszku do pieczenia
5 łyżek oleju
szczypta soli
Cukier puder do posypania
Sposób wykonania:
Pyszne i sprawdzone gofry z gofrownicy. Oddzielone żółtka należy zmiksować z mlekiem, mąką, proszkiem do pieczenia, olejem oraz solą na jednolitą masę.
Kolejno ubijamy na sztywno białka i mieszamy z wcześniej przygotowanym ciastem.
Gofry pieczemy w rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: około 6 minut) i podajemy z cukrem pudrem lub konfiturami owocowymi.
Nie dziękuj
GRPS- Grand Rapids Public Schools
Ale szczerze to huj mnie obchodzi i huj o ty wiem.
W ogóle hujowy temat rzuciłeś. Może zapytaj o przepis na gofry? Tak się składa że mam jeden pod ręką.
Składniki:
2 szklanki mąki
2 szklanki mleka
2 jajka
1 łyżeczka proszku do pieczenia
5 łyżek oleju
szczypta soli
Cukier puder do posypania
Sposób wykonania:
Pyszne i sprawdzone gofry z gofrownicy. Oddzielone żółtka należy zmiksować z mlekiem, mąką, proszkiem do pieczenia, olejem oraz solą na jednolitą masę.
Kolejno ubijamy na sztywno białka i mieszamy z wcześniej przygotowanym ciastem.
Gofry pieczemy w rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: około 6 minut) i podajemy z cukrem pudrem lub konfiturami owocowymi.
Nie dziękuj
@trolzxcvbnm
Szkoda że nie można dawać ujemnych piw bo byś kurwa takie dostał, czepiasz się głupiego tematu a sam pierdolisz bez sensu
Szkoda że nie można dawać ujemnych piw bo byś kurwa takie dostał, czepiasz się głupiego tematu a sam pierdolisz bez sensu
General Packet Radio Service (GPRS) – technologia stosowana w sieciach GSM do pakietowego przesyłania danych.
Global Positioning System (GPS)– system nawigacji satelitarnej obejmujący całą kulę ziemską.
Trochę techniki i sie czlowiek gubi...
Oczywiście objaśnień dostarczyła wikipedia...
Global Positioning System (GPS)– system nawigacji satelitarnej obejmujący całą kulę ziemską.
Trochę techniki i sie czlowiek gubi...
Oczywiście objaśnień dostarczyła wikipedia...
@mati_and1
"piw bo byś kurwa takie dostał..." i tym ci takie piwo w dupe wsadził.
Icberg pytal, wiec dostal odpowiedź.
Niestety dział reklamacii zamknięty więc proszę sie ode mnie odpierdolić.
"piw bo byś kurwa takie dostał..." i tym ci takie piwo w dupe wsadził.
Icberg pytal, wiec dostal odpowiedź.
Niestety dział reklamacii zamknięty więc proszę sie ode mnie odpierdolić.
@trolzxcvbnm
Wklej jeszcze przepis na suchara, bo jestem ciekawy jak ty tworzysz te swoje świetne riposty ;]
Wklej jeszcze przepis na suchara, bo jestem ciekawy jak ty tworzysz te swoje świetne riposty ;]
mati_and1 napisał/a:
@trolzxcvbnm
Dobra Panie nożowniku niech pan łaskawie już spierdala bo on to naprawde zaraz zrobi...
przepis na gofry był dobry i polecam ;]
nepal? tybet? jakieś info, gdzie nas ugoszczą w takich luksusach by niezaszkodziło...
W tym hotelu będzie mieszkała polska reprezentacja piłki nożnej przed meczem z tamtejsza drużyną, która wyprzedza nas w rankingu FIFA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów