wyobrażacie sobie te tłumy na ulicach jakby PiS zapowiedział totalną prohibicję?
wyobrażacie sobie te tłumy na ulicach jakby PiS zapowiedział totalną prohibicję?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej przejmowałbym się nową ustawą o POZ dzięki którejlekarz będzie sprawował opiekę nad pacjentem.
Przypominam,że opiekę sprawuję się nad osoba,która nie może samodzielnie o sobie stanowić tak jak np.nad swoim psem.
W bonusie będą obowiązkowe szczepienia na grypę dla dorosłych.Do szczepień kwalifikować ma pielęgniarka.
Aha,ustawa wchodzi w życie z dniem dzisiejszym.
Miłego wieczoru.
Ale kurwa wielki problem. Nie kupisz wódy po 22? To kup zapas przed 22. Tak ciężko pomyśleć? Swoją drogą jaki ten naród jest żałosny. Mogliby im zabrać wszystko i by się słowem nie odezwali. Pluliby na nich a oni by tą ślinę w zęby łapali jak psy. Ale jak im chcą ograniczyć możliwość najebania się to się wielkie larum podnosi. Pierdoleni alkoholicy. Ten naród zmierza to autodestrukcji. Wszystko chuj, byle by do piątku i się napierdolić, potem jeszcze połazić nocą i drzeć mordę żeby wszyscy widzieli jak się menelstwo dobrze bawi. Jak ja gardzę tymi jebanymi alkusami. Jak dla mnie na równi z ćpunami. Nawet cygan jest u mnie wyżej w hierarchii niż ćpuny i alkusy.
Miałem napisać to samo ale wyczerpałeś temat. Pierdoleni podludzie nie widzący nic poza browarami i wódą. To jest ich jedyna motywacja życiowa i szczyt marzeń.
Jaki to problem dokupić na melinie?
Bardziej przejmowałbym się nową ustawą o POZ dzięki którejlekarz będzie sprawował opiekę nad pacjentem.
Przypominam,że opiekę sprawuję się nad osoba,która nie może samodzielnie o sobie stanowić tak jak np.nad swoim psem.
W bonusie będą obowiązkowe szczepienia na grypę dla dorosłych.Do szczepień kwalifikować ma pielęgniarka.
Aha,ustawa wchodzi w życie z dniem dzisiejszym.
Miłego wieczoru.
Co ty pierdolisz? Chodzisz jeszcze do lekarza dziecięcego? Bo widzisz, dorośli składają deklarację wyboru do lekarza POZ-u... Możesz olać, i nie składać do żadnego! Aha, a te smętne pizdy, którym alkohol przeszkadza, nie powinny być w ogóle leczone! Bowiem służba zdrowia w głównej mierze jest finansowana z akcyzy na alkohol! Ja osobiście bardzo się staram, aby służba zdrowia otrzymywała odpowiednie środki!
Bowiem służba zdrowia w głównej mierze jest finansowana z akcyzy na alkohol! Ja osobiście bardzo się staram, aby służba zdrowia otrzymywała odpowiednie środki!
Jesteś menelicą i się tym jeszcze chwalisz? I jeszcze po postach które piszesz można stwierdzić że jesteś narodowcem. Sam nie wiem co gorsze. Menel/ćpun czy komuch/narodowiec.
Ta ustawa jest po to aby pod sklepami nie siedziały żule i sebixy i piłowały japę przez całą noc. Zakaz będzie wprowadzany do miejsc, z których jest najwięcej zgłoszeń okolicznych mieszkańców. Bardzo dobrze.
Przecież ten przepis ma wejść do miejsc, gdzie napierdalanie się pod sklepem przez żuli i darcie mordy przez pół nocy jest szczególnie uciążliwe dla okolicznych mieszkańców. Ale skąd możecie o tym wiedzieć jak na tych waszych zajebanych wsiach jest jeden sklep na krzyż a i tak połowa wiochy to pijoki...
Ta ustawa jest po to aby pod sklepami nie siedziały żule i sebixy i piłowały japę przez całą noc. Zakaz będzie wprowadzany do miejsc, z których jest najwięcej zgłoszeń okolicznych mieszkańców. Bardzo dobrze.
A jak z pubami? Pytam z ciekawości, bo się nie orientuję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów