📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lewaki, wszędzie lewaki
Znawca_Cipek napisał/a:
No...Trzeba przyznac, ze pies przy kocie to taka pizda, ale kot przy krokodylu to nawet nie pizda. To zwykla cipa.
to zobacz sobie filmiki z lwami nie lwicami. krokodyle jakby sie ich boja. gepard spodziewal sie, dlatego taki wydygany pil ale no musial zaryzykowac w koncu jakby sie nie napil to by padl. a tu lwy , tam likaony hieny. to jest kurwa mac sawanna, a nie jebany hipermarket. slabo zareagowal i go wpierdolil.
Najsilniejsze szczęki w świecie zwierząt (no może po za rekinem), kotek nie miał szans.
Tyle by było naszych "ssakowatych" drapieżników, gdyby wróciły wielkie drapieżne gady.
Chyba widziałem kotecka...
Boldrik napisał/a:
Najsilniejsze szczęki w świecie zwierząt (no może po za rekinem), kotek nie miał szans.
Rekin przy krokodulu to pizda jesli chodzi o sile szczeki, ale ma ostrzejsze zeby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów