📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Krokodyl widać stary wyjadacz, metoda opracowana do perfekcji. Za kark i na głęboką wodę, na pewniaka, bez ceregieli.
Najsilniejsze szczęki w świecie zwierząt (no może po za rekinem), kotek nie miał szans.
Gdzie obroncy praw zwierząt?
Trochę siara dla kota, przecież taki zwinny i szybki a dał się złapać grubej, ciężkiej i powolnej gadzinie. Może to był gepard binarny? Albo utożsamiał się z krokodylami
Adrian649 napisał/a:
Trochę siara dla kota, przecież taki zwinny i szybki a dał się złapać grubej, ciężkiej i powolnej gadzinie. Może to był gepard binarny? Albo utożsamiał się z krokodylami
Krokodyl poszedł metodą dindu, z przyczajki wyjebał strzała
Wydaje mi się, że ten gepard niebinarny spodziewał się zwierza w wodzie, bo wyginał się jak pojebany i szczerzył kły tylko chyba na moment stracił czujność. Życie na sawannie to jak życie w domu ze starą. Wiesz, że ona czyha ale i tak nie ustrzeżesz się, żeby mieć przejebane.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów