📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Grymson napisał/a:
Regał się nie posypał... Nie oglądać !
W tym rzecz. Filmów gdzie regał się posypał kilka widziałem, a takiego rozwiązania jeszcze nie
kulawiec napisał/a:
Ciekawe w jakim stanie ma twarz. Swoją drogą, kabina to przydatna rzecz.
Summa summarum lepiej by było gdyby nie miał w ogóle osłony na karetce. Ale widły długie to po co tak daleko wjeżdżać..
Liść za głupotę. Lepsze niż nagana czy mandat.
Perhydrol napisał/a:
Summa summarum lepiej by było gdyby nie miał w ogóle osłony na karetce. Ale widły długie to po co tak daleko wjeżdżać..
Początkujący wózkowy. Po jakimś czasie każdy się uczy że przy ładowaniu towaru na widły nie wjeżdża się od razu do oporu (przynajmniej z towarem na parterze).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów