📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja się spodziewałem że go sąsiad przedziurawi z jakiejś dubeltówki za zbyt głośne pukanie lub wtargnięcie.
Biedroń odwiedzający Śmiszka w domku letniskowym, rok 2056.
Aż mi się kawał przypomniał:
Facet siedzi w chałupie i nagle słyszy pukanie do drzwi
Idzie, otwiera a tam gość w gajerku zagaja... "Dzień dobry, jestem radnym z PiS-u, czy mogę panu nasrać na wycieraczkę?"
Facet odpowiada: panie, ochujałeś pan?! Won mi stąd, nie zgadzam się i jeszcze zaraz kopa ci, kutasie, zapierdolę!
Gość odszedł, facet wrócił na kanapę, potem spać poszedł i nazajutrz jak wychodził do roboty zobaczył gówno na wycieraczce.
Wkurwił się, leci do Urzędu Gminy, znajduje tego radnego i do niego: Panie, kurwa, mówiłem przecie że się nie zgadzam a mam na wycieraczce nasrane, ochujałeś pan?!
Radny luknął na faceta, nawet dupy nie ruszył i gada: konsultacje społeczne były? Były....
Facet siedzi w chałupie i nagle słyszy pukanie do drzwi
Idzie, otwiera a tam gość w gajerku zagaja... "Dzień dobry, jestem radnym z PiS-u, czy mogę panu nasrać na wycieraczkę?"
Facet odpowiada: panie, ochujałeś pan?! Won mi stąd, nie zgadzam się i jeszcze zaraz kopa ci, kutasie, zapierdolę!
Gość odszedł, facet wrócił na kanapę, potem spać poszedł i nazajutrz jak wychodził do roboty zobaczył gówno na wycieraczce.
Wkurwił się, leci do Urzędu Gminy, znajduje tego radnego i do niego: Panie, kurwa, mówiłem przecie że się nie zgadzam a mam na wycieraczce nasrane, ochujałeś pan?!
Radny luknął na faceta, nawet dupy nie ruszył i gada: konsultacje społeczne były? Były....
smc napisał/a:
Niedoczekanie.
Kapie się dwa razy dziennie, kosmetyków mam więcej, niż moja żona. To kwestia charakteru, jeden lubi młode studentki, a drugi jak mu nogi śmierdzą...
Twoja sprawa kto gra żonę w związku ty czy twój chłopak.
Gwarantuję wam że spora część sadolowych bywalców przez wzgląd na swój tryb życia i dietę będzie szczać i srać pod siebie jeszcze przed emeryturą każdy myśli że jest niezniszczalny ale nadejdzie czas kiedy będą leciały pierdy z gruzem po kichnięciu i to bardzo szybko podejżewam że nawet na dniach już któryś napierdoli w gacie po pijaku
Jak dla mnie to koleś myślał, że dotrzyma, ktoś go wpuści do kibla, ale nie wytrzymał. Nie wygląda aby zrobił to celowo.
Niby człowiek a zachował się jak murzyn.
Jebać wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
Stary to pewnie trochę otępiały. Czuł że jest źle, ale ominął go "niuans" jak bardzo...
Szczyt chamstwa - Nasrać komuś na wycieraczkę, zapukać i poprosić o papier
szczyt chamstwa to zapytać powodziana jak mu się powodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów