18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
AndrzejDuuupa 2024-05-01, 13:06
Ja się spodziewałem że go sąsiad przedziurawi z jakiejś dubeltówki za zbyt głośne pukanie lub wtargnięcie.
Zgłoś
sameshitman 2024-05-01, 13:07 5
Biedroń odwiedzający Śmiszka w domku letniskowym, rok 2056.
Zgłoś
panar3 2024-05-01, 13:29 7
Aż mi się kawał przypomniał:
Facet siedzi w chałupie i nagle słyszy pukanie do drzwi
Idzie, otwiera a tam gość w gajerku zagaja... "Dzień dobry, jestem radnym z PiS-u, czy mogę panu nasrać na wycieraczkę?"
Facet odpowiada: panie, ochujałeś pan?! Won mi stąd, nie zgadzam się i jeszcze zaraz kopa ci, kutasie, zapierdolę!
Gość odszedł, facet wrócił na kanapę, potem spać poszedł i nazajutrz jak wychodził do roboty zobaczył gówno na wycieraczce.
Wkurwił się, leci do Urzędu Gminy, znajduje tego radnego i do niego: Panie, kurwa, mówiłem przecie że się nie zgadzam a mam na wycieraczce nasrane, ochujałeś pan?!
Radny luknął na faceta, nawet dupy nie ruszył i gada: konsultacje społeczne były? Były....
Zgłoś
Banowanyzanic 2024-05-01, 14:45 11
smc napisał/a:

Niedoczekanie.
Kapie się dwa razy dziennie, kosmetyków mam więcej, niż moja żona. To kwestia charakteru, jeden lubi młode studentki, a drugi jak mu nogi śmierdzą...

Twoja sprawa kto gra żonę w związku ty czy twój chłopak.
Zgłoś
mateuszsick 2024-05-01, 14:58 2
Gwarantuję wam że spora część sadolowych bywalców przez wzgląd na swój tryb życia i dietę będzie szczać i srać pod siebie jeszcze przed emeryturą każdy myśli że jest niezniszczalny ale nadejdzie czas kiedy będą leciały pierdy z gruzem po kichnięciu i to bardzo szybko podejżewam że nawet na dniach już któryś napierdoli w gacie po pijaku
Zgłoś
Pitok 2024-05-01, 17:30 2
Jak dla mnie to koleś myślał, że dotrzyma, ktoś go wpuści do kibla, ale nie wytrzymał. Nie wygląda aby zrobił to celowo.
Zgłoś
Pegasi 2024-05-01, 22:35 4
Niby człowiek a zachował się jak murzyn.

Jebać jebiących PIS i Konfederację
Jebać wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
Zgłoś
Machol 2024-05-01, 23:28 1
Pitok napisał/a:

Jak dla mnie to koleś myślał, że dotrzyma, ktoś go wpuści do kibla, ale nie wytrzymał. Nie wygląda aby zrobił to celowo.

Stary to pewnie trochę otępiały. Czuł że jest źle, ale ominął go "niuans" jak bardzo...

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Tulkas 2024-05-02, 19:16
bercisko napisał/a:

Coś jak w tym starym kawale.
Szczyt chamstwa - Nasrać komuś na wycieraczkę, zapukać i poprosić o papier

szczyt chamstwa to zapytać powodziana jak mu się powodzi
Zgłoś
72aweM 2024-05-03, 22:56
Podobnie jak po tygodniowym maratonie wódki
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów