Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I czym cię skusili, kurwa, legitymacją" - Bakflip
Czemu żyjesz zgodnie z prawem ktore nie sięga tam gdzie sie je tworzy i tam gdzie się je egzekwuje?
Wyłącz manipulowane mass media, wyjdź z domu, spójż na ludzi, rusz głową.
To jesteś zwykłym pedałem jak dałeś sobie browar wylać,przyjeżdżały takie chujki na boisko i strugały cwaniaczków.Raz my dostaliśmy innym razem my im spuściliśmy wpierdol,i jakoś czas leci.Raz jak nas kurwy powinęły na dołek,ścieżka zdrowia za komuny to spacerek po parku,ale każdy sztywny i nikt nie pęka,a ty złamasie dałeś sobie browar wylać.Artystyczna internetowa dusza,co.
Hahhaha a potem mama zgasiła światło i skończyła opowiadanie tak ?
Kozak w necie pizda w świecie.
ta kurwa, tu to widać, że chamstwo, ale uraz do policji mam, po tym jak jebany grubas z kompleksami wystawił po 100zł mandatu mi i 3 kolegom za usiłowanie picia alkoholu w miejscu publicznym, opierając się na jednej pustej butelce stojącej na przystanku.
do tamtej pory nie miałem nic do policji, ale teraz co raz bardziej widzę, że się wywyższając i traktują wszystkich tak samo (jak pijaków i tych co krzyczą JP)
kurwa, jebany grubas z policji
wiesz, że masz prawo odmówić przyjęcia mandatu? szczególnie w tak bzdurnej sytuacji, pała może poprostu odpuścić. kiedyś mi w trójmiejskiej skm-ce chcieli wlepić za usiłowanie spożycia właśnie, bo zamknięta puszka piwa stała na półce przy oknie. akurat jechał ze mną cały wagon prawników, którzy jak to usłyszeli, to ryknęli śmiechem. mówią 'nie przyjmuj, bo to bzdura i w żadnym sądzie nie przejdzie'. odmówiłem i nie wypisali w ogóle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów