📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolicie niektórzy, taka prawda ze to też są ludzie, w moim mieście nie można pić w ten sposób, ale są takie miejsca do których policja nie chodzi i można tam na luzie napić się.
Kuźwa, napierdalają na policjantów nie wiadomo ile, a prawda taka, że sporo przypadków po prostu prowokują.
Też kuźwa wiele razy nadziałem sie na gliniarzy.. na uczelni, biegnąc spóźniony na wykład z matmy (taa, zaliczenia na obecności).. przebiegłem między autami chyba jedną z najbardziej ruchliwych ulic, pech chciał, że wpakowałem się na radiowóz wyjeżdżający za autobusem. Cóż, szybki szpil. Ochrzanili mnie, zagrozili dość porządnym mandatem.. I tutaj ciekawa sprawa - tłumaczę, że nie biegam tędy jak salony cały czas, tylko dzisiaj w drodze wyjątku, bom koszmarnie spóźniony na ważne zajęcia.. Przeprosiłem za narobienie bałaganu.. Na co koleś po prostu spojrzał, stwierdził, że spoko, rozumie sprawę.. jak powiedziałem, że biegnę po zaliczenie z matmy, olał sprawę i kazał biec dalej.
Sam mieszkam niemal pod komisariatem, serwisując czasem karabinki ASG kumpli trafiam na patrole policyjne w drodze na parking pod domem. Kiedyś zostałem z tego powodu zatrzymany na wytłumaczenie, ale po zorientowaniu się, z czym mają do czynienia, przestali kompletnie się czepiać, do tego chyba zaraziłem ich nowym hobby.
A typów pokroju tej laski szczerze nie trawię. Ostatnimi czasy metody wychowawcze chyba nie zdają się za wiele, faktycznie nie wychwalając policjantów nie wiadomo jak, przyznać trzeba - są cholernie potrzebni.
Też kuźwa wiele razy nadziałem sie na gliniarzy.. na uczelni, biegnąc spóźniony na wykład z matmy (taa, zaliczenia na obecności).. przebiegłem między autami chyba jedną z najbardziej ruchliwych ulic, pech chciał, że wpakowałem się na radiowóz wyjeżdżający za autobusem. Cóż, szybki szpil. Ochrzanili mnie, zagrozili dość porządnym mandatem.. I tutaj ciekawa sprawa - tłumaczę, że nie biegam tędy jak salony cały czas, tylko dzisiaj w drodze wyjątku, bom koszmarnie spóźniony na ważne zajęcia.. Przeprosiłem za narobienie bałaganu.. Na co koleś po prostu spojrzał, stwierdził, że spoko, rozumie sprawę.. jak powiedziałem, że biegnę po zaliczenie z matmy, olał sprawę i kazał biec dalej.
Sam mieszkam niemal pod komisariatem, serwisując czasem karabinki ASG kumpli trafiam na patrole policyjne w drodze na parking pod domem. Kiedyś zostałem z tego powodu zatrzymany na wytłumaczenie, ale po zorientowaniu się, z czym mają do czynienia, przestali kompletnie się czepiać, do tego chyba zaraziłem ich nowym hobby.
A typów pokroju tej laski szczerze nie trawię. Ostatnimi czasy metody wychowawcze chyba nie zdają się za wiele, faktycznie nie wychwalając policjantów nie wiadomo jak, przyznać trzeba - są cholernie potrzebni.
Wszyscy chlejo, wszyscy wrzeszczo, ludzie rano wstajo do roboty. Tyle w tym temacie.
hahaha,
Mocna w gębie jebana, a teraz przeprasza i chętnie by mu loda zrobiła, żeby tylko nie płacić 100 zł mandatu.
Mocna w gębie jebana, a teraz przeprasza i chętnie by mu loda zrobiła, żeby tylko nie płacić 100 zł mandatu.
jak to kobiety ogólnie, zawsze pierwsze gębę otwierają by się kłócić i wyzywać wszystkich dookoła, a osoby które z nią są dostają za to z reguły po ryju. Jak napierdalają takie faceta to wszystko spoko, ale gdy odda, dziewczynie się we łbie zakręci, to zacznie od razu być miła i pokorna "ja nie chciałam, przepraszam". Tak samo tutaj, przypał się z taką zadawać w ogóle, najpierw pierdolnie a potem się zastanowi co gada. Jej postawa to też inna sprawa, bo siedzi babsko pod blokiem, drze mordę i pije alkohol a potem się obraża na policjantów, że mandaty rozdają. Trzeba być kretynem by nie rozumieć głupoty tej sytuacji.
Swoją drogą, za każdym razem mnie bawi jak robi się cicho i potulnie w momencie gdy policja przyjeżdża do pijących alkohol "No, tak... wiemy.. tu nie wolno, więcej nie będziemy"
Swoją drogą, za każdym razem mnie bawi jak robi się cicho i potulnie w momencie gdy policja przyjeżdża do pijących alkohol "No, tak... wiemy.. tu nie wolno, więcej nie będziemy"
Wiele razy zdarzało mi się pić alkohol w miejscach publicznych i tylko raz wlepili nam mandat. Ale trafilismy na normalnych ludzi, bo i też normalnie do nich podeszliśmy. Z tym, że nigdy nie drzemy mordy, nie robimy chlewu i zawsze jest czysto jak już skończymy. Było nas chyba z 8 i dali nam jeden mandat za stówke więc szybko można przeliczyć ile nas to kosztowało. A, że jeden jeszcze byl fascynatem samochodów to z racji że kolega porusza się fajnie zrobionym audi szybko zmieniliśmy temat : ) Praca jak każda inna, a policjant też człowiek, kwestia nei zgrywania oburzonego i wściekłego, że "znowu te psy". A poza tym, chuj w dupe wszystkim śmieciom osiedlowym co swój brak szacunku do czegokolwiek przelewają na policje, która w większości przypadków nie zrobiła im niczego. No bo nie mówię, że jak opierdalasz towar po osiedlu, to jesteś chyba niewinny nie? Ale cóż, szkoda gadania na ten temat, bo i tak się nie znam : )
jak sie nazywa ten program?
A teraz koledzy będą się śmiać, to chyba wystarczająca kara.
Władzę trzeba szanować!
Człowiek wychodzi rano do roboty i za chuja wie co go czeka, może go jakiś pijany dres pchnie nożem, może go jakiś Litewski demon prędkości potrąci i Bóg wie co jeszcze, gdyby nie było władzy to by w tej chwili co teraz czytasz ten komentarz, rumun wynosiłby ci telewizor a gwałciciel zabawiałby się z twoją matką.
Szacunek dla służb mundurowych!
Człowiek wychodzi rano do roboty i za chuja wie co go czeka, może go jakiś pijany dres pchnie nożem, może go jakiś Litewski demon prędkości potrąci i Bóg wie co jeszcze, gdyby nie było władzy to by w tej chwili co teraz czytasz ten komentarz, rumun wynosiłby ci telewizor a gwałciciel zabawiałby się z twoją matką.
Szacunek dla służb mundurowych!
Nic nie mam do policjantów, ba nawet jestem ratownikiem i współpracuję z policją wodną ( żeby nie było, że jestem jp, chwdp, czy jakiś tam nic nie słyszałem nic nie wiem), ale jak widzę, że policjant idzie na jakąś interwencje a ta głupia pizda jego partnerka siedzi w radiowozie to mnie szlag trafia. a gdyby mu tak kose wjebali pod żebra? Przecież to są sekundy....powinna dostać od niego liścia za nie ruszenie dupy....
Który to odcinek gliniarzy? Bo na ipla.tv są 24 odcinki a tego jakoś za cholere sobie nie przypominam, chyba zę mam demo internetu
PS. dobrze tak tej głupiej dupie.
PS. dobrze tak tej głupiej dupie.
Kilka razy niestety zdarzyło mi się że policja mnie ukarała za picie alkoholu w miejscu publicznym. Nie mam nic do policji jak już złapią to da radę się z nimi bez problemowo dogadać. Złapali mnie 6 razy i tylko raz dostałem mandat w wysokości 20zł. Ale jeżeli łajzy się trafiają i jeszcze do policji z mordą skaczą itd. to nie dziwie się że dostają mandaty.
ta kurwa, tu to widać, że chamstwo, ale uraz do policji mam, po tym jak jebany grubas z kompleksami wystawił po 100zł mandatu mi i 3 kolegom za usiłowanie picia alkoholu w miejscu publicznym, opierając się na jednej pustej butelce stojącej na przystanku.
do tamtej pory nie miałem nic do policji, ale teraz co raz bardziej widzę, że się wywyższając i traktują wszystkich tak samo (jak pijaków i tych co krzyczą JP)
kurwa, jebany grubas z policji
do tamtej pory nie miałem nic do policji, ale teraz co raz bardziej widzę, że się wywyższając i traktują wszystkich tak samo (jak pijaków i tych co krzyczą JP)
kurwa, jebany grubas z policji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów