Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może w Twoim Bielsku są tacy dobrzy i wyrozumiali policjanci. Mieszkałem w kilku większych miastach w Polsce i powiem Ci, że nieważne jest czy siedzisz cicho, czy drzesz ryja i czy jesteś w stosunku do psów ok czy nie, bo i tak w 95% przypadków dopierdolą ci mandat. Ale przecież taką mają pracę...
kiedyś przeszliśmy z kumplem przez pasy na czewonym. środek nocy w centrum miasta. nagle wyrasta przed nami 4 gliniarzy. dobry wieczór, przepraszamy, nie zauważyliśmy. ogólnie kulturka, trochę pożartowaliśmy i skończyło się na upomnieniu. jeszcze na koniec pstryknęliśmy sobie fotkę na pamiątkę. kawałek dalej weszliśmy do paśnika, a tam w kolejce dwóch łepków. chwdp, jp i ogólnie takie takie. okazało się, że 5 minut wcześniej w tym samym miejscu, co my, od tych samych gliniarzy (zweryfikowane dzięki pamiątkowemu zdjęciu) i dokładnie za to samo dostali po 100zł.
kiedyś złapali mnie na szuszarę. miałem 90/50. no tak, jechałem za szybko. dlaczego? bo mi się bezpiecznik w radiu spalił i nie słyszałem, że stoicie. 200zł i 6 punktów. dwa dni póżniej, w tym samym miejscu kumpel też miał 90. zatrzymali go, a on, że przecież sucha, prosta droga, a homologacja na radar jest? i ogólnie kozaczył. 400zł i 8pkt.
nie pierdol więc, że podejście to nie podstawa.
Może w Twoim Bielsku są tacy dobrzy i wyrozumiali policjanci. Mieszkałem w kilku większych miastach w Polsce i powiem Ci, że nieważne jest czy siedzisz cicho, czy drzesz ryja i czy jesteś w stosunku do psów ok czy nie, bo i tak w 95% przypadków dopierdolą ci mandat. Ale przecież taką mają pracę...
Może wyglądasz na takiego któremu się mandat z urzędu należy
Oczywiście że taką mają prace!
Dlaczego obwiniasz policje za to że któryś z twoich sąsiadów zadzwonił po nich bo drzesz ryja pod oknami ?
Picie alkoholu w miejscu publicznym to wykroczenie więc powiedz mi o chuj ci chodzi ? Robisz to świadomie więc mandat się należy.
Chcesz bez mandatu? Pij w barze/domu/dyskotece/piwnicy ale jak pijesz na ławce pod blokiem nie płacz że dostałeś mandat.
Ja tylko napisałem jak było u mnie jak miałem te 5-10 lat mniej widocznie mieszkam w lepszym mieście
kiedyś przeszliśmy z kumplem przez pasy na czewonym. środek nocy w centrum miasta. nagle wyrasta przed nami 4 gliniarzy. dobry wieczór, przepraszamy, nie zauważyliśmy. ogólnie kulturka, trochę pożartowaliśmy i skończyło się na upomnieniu. jeszcze na koniec pstryknęliśmy sobie fotkę na pamiątkę. kawałek dalej weszliśmy do paśnika, a tam w kolejce dwóch łepków. chwdp, jp i ogólnie takie takie. okazało się, że 5 minut wcześniej w tym samym miejscu, co my, od tych samych gliniarzy (zweryfikowane dzięki pamiątkowemu zdjęciu) i dokładnie za to samo dostali po 100zł.
No i własnie o to chodzi. Policjant też człowiek i widzi na kogo trafił, jak jesteś łysy a na łydce masz "wydziarane" JP a bluza HWDP to myślisz że tylko pouczy tak ? To tak jak byś miał na bluzie "JEBAĆ KOWALSKIEGO" a Kowalski to twój szef, długo popracujesz ?
brawo dla Policjanta. ma facet jaja, i takich nam potrzeba.
dokladnie, scigal zbrodniarza z narazeniem zycia i zdrowia, a by zwyrodnialec nie chodzil po polskich ulicach
Dokładnie jak nazywa się program?
Gliniarze. Ściągnij ipla tv i tam godne polecenia to KOMENDA< GLINIARZE I STOP DROGÓWKA ! Nowe odcinki są co jakieś 2 tygodnie więc można oglądać
dokladnie, scigal zbrodniarza z narazeniem zycia i zdrowia, a by zwyrodnialec nie chodzil po polskich ulicach
Czyli wg Ciebie policja powinna ścigać tylko tych którzy biegają z nożem albo pistoletem tak ?
Nie wiem na jakim zadupiu mieszkasz ale czasami przejście przez park w mieście w nocy z dziewczyną wygląda jak survival! Na lewo prawo obszarpańce albo dresy typu "JP" z oczu patrzy im wyraźnie "chętnie dam ci w morde" ale spoko jebać policje tak ? Ja wiem że w policji pracują też totalni idioci albo służbiści ale weź jeden z drugim pomyśl co by było gdyby policja nie istniała ...
Jebać psy, dobrze im powiedziala tylko ze niepotrzebnie skoro jest za slaba psychicznie na takie slowa.
Jebać to cie ktoś może w dupe.
A tę szmatę to możnaby zastrzelić, żadna strata dla ludzkości. Ani to ładne, ani mądre, tylko będzie męczyć siebie i innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów