U nas by zbudowali wokół tego głazu rondo
im. nietykalnego jana pawła II...
Dojebaliście się do tego papieża jak do kutasa waszego kolegi brudnego od waszego gówna. Lepszy katolicyzm jaki by nie był niż transy w przedszkolach i inżynierowie w turbanach ze swoimi meczetami.
U nas by zbudowali wokół tego głazu rondo
Po co szkalować papieża, skoro jego wyznawcom wychodzi to całkiem nieźle.
Pomników z głazem nie brakuje.
Po co szkalować papieża, skoro jego wyznawcom wychodzi to całkiem nieźle.
Pomników z głazem nie brakuje.
Nie do końca to miałem na myśli z tym rondem, ale zabawnie wyszło
Dojebaliście się do tego papieża jak do kutasa waszego kolegi brudnego od waszego gówna. Lepszy katolicyzm jaki by nie był niż transy w przedszkolach i inżynierowie w turbanach ze swoimi meczetami.
Nie kurwa, lepsze jest brak jednego i drugiego. Zwalczanie jednego gówna, drugim gównem, nie sprawi, że przestaniesz stać po pas w gównie.
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Dojebaliście się do tego papieża jak do kutasa waszego kolegi brudnego od waszego gówna. Lepszy katolicyzm jaki by nie był niż transy w przedszkolach i inżynierowie w turbanach ze swoimi meczetami.
O, kolejny prawaczek, którego nastraszyli "islamem", więc nawet własne dziecko by oddał pedofilom w sutannach
Nie kurwa, lepsze jest brak jednego i drugiego. Zwalczanie jednego gówna, drugim gównem, nie sprawi, że przestaniesz stać po pas w gównie.
Najlepiej powiedział Konon niech nie będzie niczego
Bo przecież jak się nie jest katostolcem to trzeba być spedaliną skończoną. Jedni i drudzy tak samo pierdolnięci i tak samo spierdoleni tak samo krzywdzą dzieci, taką samą są zarazą dla społeczeństwa. A już najbardziej mnie śmieszą katoszmaty płaczące, że pomniki papaja który świętszy jest od Jezusa (jebani heretycy jeszcze pouczają innych hahaha) niszo, jak papaj sam mówił, żeby mu nic nie stawiać, każdy taki pomnik pluje na jego pamięć więcej niż jakiekolwiek tego pomnika bezczeszczenie. Jebać wszystkich sekciarskich tępaków bez względu czy malują się na czerwono, niebiesko, biało czy pedałowo.
Wreszcie ktoś mądry.
Jakoś nie słyszałem żeby jakiś katolik się wysadził lub biegał z nożem w imieniu swojego Boga
Nie lubisz katolików to się nie zbliżaj
Nie jestem wierzący nie chodzę do kościoła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów