📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebiscie to logiczne. pokazuja ludzi, ktorzy twierdza, ze walcza, zeby byc kims. ze sport (walka) to cos wspanialego. to cale ich zycie.
tak wiec jesli chcesz byc super wojownikiem, ktory cale swoje zycie walczy dla idealow to kup sobie pada i zasiadz przed ekranem pierdzac w stolek
gdzie te czasy kiedy szlo sie kopac w pilke jak czlowiek nudzil sie w domu?
tak wiec jesli chcesz byc super wojownikiem, ktory cale swoje zycie walczy dla idealow to kup sobie pada i zasiadz przed ekranem pierdzac w stolek
gdzie te czasy kiedy szlo sie kopac w pilke jak czlowiek nudzil sie w domu?
mam tekkena 6 na psp i powiem że żadna rewelacja
Taa... zostanę przy Mortal Kombat
brzyt - nie chcę się czepiać, ale ostatnio bardzo popularne stało się mówienie "kiedyś to... a teraz..." przez ludzi, którzy nie odrośli jeszcze za bardzo nawet od ziemi, więc daruj sobie te hasła
prędzej można się wkurzyć że jak zwykle trailer jest ciekawy, a potem gra jest ...
prędzej można się wkurzyć że jak zwykle trailer jest ciekawy, a potem gra jest ...
Jak dla mnie to teeken nie bardzo pasuje do tego filmiku. Niema zupełnie nic wspólnego z świetnymi wypowiedziami tych ludzi.
Mam na ps3 i jak ma się z kim grać to jest fajny, dobra rozrywka na kilka osób, ale szału nie ma...
Na PS3 posiadam, ale nadal wolę odpalić emulator i połupać w starego, dobrego T3
Właśnie Nie ma to jak Dwa pady za 15zł z Allegro na jednym USB podłączone do Netbooka, piwko ławeczka i Tekken 3 z kumplami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów